Oprichting Dynamis Logistics een feit

Dynamis bundelt haar logistieke kracht

Als derde bedrijfsmakelaar van Nederland bundelt Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars haar krachten op logistiek vlak onder de naam Dynamis Logistics. Achterliggende gedachte bij de oprichting van Dynamis Logistics is het nog beter, landelijk bedienen van logistieke opdrachtgevers.

Logistieke hotspots
Uit recente logistieke transacties die door de Dynamis makelaars zijn begeleid, blijkt steeds vaker dat bundeling van regionale krachten bijdraagt aan betere dienstverlening richting de opdrachtgever.

Dynamis Logistics heeft de mogelijkheid snel in te spelen op de markt van vraag en aanbod en heeft uitgebreide kennis van de mogelijkheden van logistieke locaties en logistiek vastgoed. Daarbij kan Dynamis Logistics bouwen op een landelijke dekking en meer specifiek de aanwezigheid van Dynamis partners op alle logistieke hotspots in Nederland.

Meerwaarde
‘Wij verwachten met de oprichting van Dynamis Logistics nog beter aan de specifieke wensen van onze logistieke opdrachtgevers tegemoet te kunnen komen’, aldus Annelou de Groot, directeur Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars. ‘Bundeling van landelijke dekking, regionale kennis en de mogelijkheid snel te kunnen schakelen bieden hierbij de gewenste meerwaarde.

Marktkennis
‘Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is de juiste marktinformatie onontbeerlijk. Met het oog daarop verschijnt in augustus 2012 de eerstvolgende rapportage Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten’, aldus De Groot.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht

Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Het is inmiddels aftellen geblazen. De bouw van de tweede vestiging van Strijbosch Thunnissen Arnhem is in volle gang. Kort na de officiële opening van Winkelcentrum Schuytgraaf, opent ook...

Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Per 1 mei 2017 zal Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars haar nieuwbouwactiviteiten uitbreiden door de versterking met Bleijenberg nieuwbouw makelaars. Door deze...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie