Ontdek Arnhem op een andere manier; de mooiste monumenten in één route

Ontdek Arnhem op een andere manier; de mooiste monumenten in één route

Stelt u zich voor: het is zondagochtend en het zonnetje schijnt. Voor u ligt een uitgestippelde fietsroute langs al het moois wat Arnhem te bieden heeft. Klinkt niet gek, toch?

Andere blik

Arnhem staat natuurlijk bekend als een echte modestad en is bij velen beroemd om Burger’s Zoo en het Openluchtmuseum. Maar wat veel mensen niet weten is dat Arnhem nog op andere manieren te ontdekken valt.
Theo Brink is oprichter en bestuurder van De Stichting Kunst in de Publieke Ruimte in Arnhem. Hij hoopt met zijn Stichting alle kunst in de publieke ruimte in Arnhem toegankelijk te maken. Als echte kunstliefhebber maakt hij dan ook schitterende fietsroutes, die u leiden langs de bijzonderste plekken en monumenten in Arnhem. Deze maand in het bijzonder, de fietsroute van september gaat namelijk langs de Velperweg.De route

Omdat BMV Makelaars dit een mooi initiatief vindt, hebben wij samen met vier andere partijen deze kunst- en cultuurroute gesponsord om mee te helpen aan het realiseren van een brochure. De fietsroute van circa 12 kilometer gaat langs maar liefst 9 rijksmonumenten en 50 gemeentelijke monumenten. Van Angerenstein tot aan Velperweg-Noord; geniet van de prachtige omgeving en de mooie kunst- en cultuuruitingen die Arnhem u te bieden heeft. Houdt u van fietsen en heeft u oog voor kunst en cultuur? Dan is deze fietsroute dus echt iets voor u.


Bent u nieuwsgierig geworden naar de fietsroute langs de Velperweg? Vraag hem nu gratis aan op de site.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie