Nieuwe huurwoningen in de Spinnerij op Enka

Nieuwe huurwoningen in de Spinnerij op Enka

EDE - Zaterdag 23 november om 14.00 uur wordt in het Poortgebouw van het Enkaterrein in Ede gestart met de 1e fase van de verhuur van 46 eengezinswoningen in de Spinnerij. Goed nieuws voor mensen die graag Op Enka willen wonen, maar geen eigen woning kunnen of willen kopen.

“Op Enka is een unieke plek die historie verbindt met modern wonen”, aldus Strijbosch Thunnissen Verhuurmakelaars. “We hebben dan ook al veel belangstellenden voor deze luxe huurwoningen .”

Variatie

Er worden verschillende hoek- en tussenwoningen gebouwd die variëren in oppervlakte van 114 tot 146 m² met huurprijzen vanaf € 750,- per maand. De oplevering staat gepland in het voorjaar van 2014. Alle woningen beschikken over een ruime eigen tuin en berging en complete keuken en badkamer.

Kom langs!

Op zaterdag 23 november start de verhuur. U bent u van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 uur in het Poortgebouw op het ENKA terrein aan de Dr Hartogsweg 46 in Ede. U wordt dan uitgebreid geinformeerd over de woningentypen, afwerkingsniveau en de huurvoorwaarden.

Voor meer informatie over de woningen: www.hurenopenka.nl of bel de makelaar; 026- 3552100.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie