Nieuw leven voor Vitens pand!

Geschreven door Dennis van Lier op 17 oktober 2023

Na een inspirerende transformatie 70 procent verhuurd in 1 jaar aan 5 nieuwe huurders!

ARNHEM - Op een fantastische zichtlocatie, gelegen op bedrijventerrein IJsseloord II te Arnhem ligt het voormalige Vitens-gebouw. Het kantoorgebouw dat ooit exclusief in gebruik was door één enkel bedrijf, wordt momenteel getransformeerd tot een bruisend kantoorgebouw voor meerdere gebruikers. Het afgelopen jaar heeft de nieuwe eigenaar van het pand aan de Meander 1101 te Arnhem zich ingespannen om het gebouw een nieuw leven in te blazen. In een strakke samenwerking met het collegiale makelaarsteam, bestaande uit WVO Bedrijfsmakelaars en BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, is het gelukt om ruim 4.000 m² kantoorruimte van het gebouw binnen één jaar te verhuren.

Met de juiste visie en investeringsbereidheid is het gelukt om mooie bedrijven voor het gebouw te laten kiezen zoals o.a. GGZ-instelling Somental Care en Gemini Embedded Technology. Ook erg bijzonder is dat vanaf 1 december dit jaar FYEO Medical de deuren zal openen van haar tweede oogkliniek in Nederland. De praktijk zal zich vestigen op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw en zal beschikken over een eigen entree en parkeerdek. Tot slot is recent bekend gemaakt dat de kantoorruimte "Sky Office" met misschien wel het mooiste uitzicht van het park is verhuurd aan Online Plastics Group B.V.

De ontwikkelingen bij het pand aan de Meander 1101 tonen aan dat met de juiste inzet veel mogelijk is. In tijden waarin kantoorruimte op een andere manier wordt gebruikt vergt het creativiteit en doorzettingsvermogen van een vastgoedeigenaar om de juiste huurders aan zich te binden. De prestaties bij het voormalige Vitens-gebouw zijn daar een goed voorbeeld van.

Met de meeste beschikbare kantoorruimte al verhuurd, is dit de laatste kans om deel uit te maken van de opwindende transformatie van dit pand. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor en zullen wij u laten ontdekken hoe dit ooit "vergeten" pand nu een zakelijke hub is geworden.

Nieuw leven voor Vitens pand!
Dennis van Lier
Neem contact op met Dennis

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense...
Bekijk overzicht