Nedcon koopt kantoor Rabobank in Doetinchem

Geschreven door Dennis van Lier op 4 juni 2024

Gemeente Doetinchem - BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft namens Rabobank haar markante kantoorpand te Doetinchem van ca. 5.428 m² verkocht aan NEDCON B.V. Het pand, gelegen op de hoek van de Ambachtstraat 4 en de Terborgseweg 100, 102, 104A en 104B, pal naast het NS- en busstation, zal door Nedcon als hoofdkantoor in gebruik worden genomen.

Het moderne kantoorgebouw, gelegen aan de rand van het centrum, met meerdere verdiepingen is in 2011 in opdracht van Rabobank gerealiseerd. In totaal beschikt het object over 80 parkeerplaatsen, verdeeld over de ondergelegen parkeergarage en het eigen buitenterrein. In de afgelopen jaren heeft het gebouw gediend als kantoor voor de klanten van Rabobank in de “Achterhoek”. Momenteel is een gedeelte van het gebouw verhuurd aan het bedrijf Pincvision.

De koper, het Doetinchemse bedrijf Nedcon B.V., zal na de overdracht van het pand haar huidige locatie op bedrijventerrein Verheulsweide verlaten. Hiermee krijgt het internationaal opererende bedrijf een prominentere plek in het Doetinchemse straatbeeld.

BMV Bedrijfsmakelaars is momenteel actief bezig met het vinden van een nieuw kantoor voor Rabobank. Vanzelfsprekend blijft Rabobank dus in Doetinchem gevestigd.

BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft Rabobank begeleid bij het tot stand komen van deze transactie. De koper werd geadviseerd door Thoma Post Makelaars Doetinchem.

Nedcon koopt kantoor Rabobank in Doetinchem
Dennis van Lier
Neem contact op met Dennis

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
DTS Duijn Tax Solutions huurt 3e verdieping Willemsplein 34

DTS Duijn Tax Solutions huurt 3e verdieping Willemsplein 34

ARNHEM – Het belastingadvieskantoor DTS Duijn Tax Solutions heeft ca. 138 m² kantoorruimte gehuurd aan Willemsplein 34-3 te Arnhem. Hiermee speelt het bedrijf in op de toekomstige...
Vreeburg-van Scherpenzeel koopt bedrijfspand aan Snelliusweg

Vreeburg-van Scherpenzeel koopt bedrijfspand aan Snelliusweg

ARNHEM – Het bedrijfspand aan de Snelliusweg 75 te Arnhem is verkocht aan de onderneming Vreeburg-van Scherpenzeel B.V. Het pand heeft een totale grootte van circa 140 m² verdeeld...
Bekijk overzicht