Leef Noord! Beleef het Saksen Weimar Café!

Leef Noord! Beleef het Saksen Weimar Café!

Zondag 13 mei aanstaande moet je echt vrijhouden in je agenda. Op die dag heet het team van Saksen Weimar je namelijk van harte welkom in het Saksen Weimar Café. Van 11.00 tot 14.00 uur is er van alles te doen, te zien en te beleven op misschien wel het leukste bouwterrein van Arnhem-Noord. Zien we je dan?

Neem een optie!
Tijdens het Saksen Weimar Café maak je kennis met alles wat Saksen Weimar zo uniek maakt. Van het groen van de nabije stadsparken tot de bruisende binnenstad. Neem vrienden, familie en buren mee en struin lekker rond over het terrein en langs de oude kazerne. Ontmoet je toekomstige buren en eerste bewoners van de vier monumentale kazernegebouwen. En ontdek welke woningen er nog te koop zijn. Wil jij ook je eigen droomhuis vormgeven? Neem dan vooral een optie!

Nieuwe buren
Ben je benieuwd welke bijzondere mensen en bedrijven al een thuis hebben gevonden op Saksen Weimar? Ze stellen zich graag persoonlijk aan je voor. De kopers van de voormalige kazernegebouwen geven korte en inspirerende presentaties. Van kunstenaarscollectief tot interieurdesigners en van communicatiebureau tot zorgvilla’s – jij krijgt straks de leukste buren van Arnhem-Noord.

Voor jong en oud en… moeders
Het Saksen Weimar Café wordt een gezellige belevenis voor jong en oud. Laat je kinderen lekker rondrennen, schminken of cupcakes versieren. Dan zorgen wij ondertussen voor een hapje en een drankje, een borrel en een broodje en koffie met wat lekkers. En omdat het Moederdag is, zetten we al die lieve mama’s natuurlijk volop in het zonnetje. Tot 13 mei!

Team Saksen Weimar

DATUM

Zondag 13 mei

TIJDSTIP

Van 11.00 tot 14.00 uur

LOKATIE

Terrein Saksen Weimar, ingang Monnikensteeg, Arnhem

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie