Koopovereenkomst Horstenhoogte Schuytgraaf getekend

Koopovereenkomst Horstenhoogte Schuytgraaf getekend

Vrijdag 15 februari tekenden de gemeente Arnhem en VOF Horstenhoogte de koopovereenkomst voor de grond in Horstenhoogte, Schuytgraaf. Hiermee zijn de afspraken tussen gemeente en projectontwikkelaar in veld 4 definitief.

In Horstenhoogte worden circa negentig woningen gebouwd in de koop- en dure huursector. Een deel van de woningen is al in verkoop en de verwachting is dat de bouw nog in 2013 zal starten.

Horstenhoogte wordt ontwikkeld door VOF Horstenhoogte, een samenwerking van Bouwfonds Ontwikkeling B.V. en KondorWessels Projecten. Zij verkopen de woningen. De huurwoningen zijn verkocht aan een belegger en zullen verhuurd gaan worden door Strijbosch Thunnissen Makelaars.

Horstenhoogte wordt geheel omringd door water en is een van de mooiste plekken in Schuytgraaf waar gebouwd gaat worden. Voor de koopwoningen is veel belangstelling.

Wethouder Margreet van Gastel is verheugd dat het contract is ondertekend: “Hiermee nemen we een stap in de verdere ontwikkeling van Schuytgraaf. Negentig woningen op deze plek betekent dat er weer een deel van Schuytgraaf op korte termijn wordt afgebouwd.”

De verwachting is dat de gemeente in de komende maanden meer koopovereenkomsten ondertekent met projectontwikkelaars of andere partijen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie