Kom naar de woonbeurs Arnhem op zondag 1 april van 11.00 - 16.00 uur

Kom naar de woonbeurs Arnhem op zondag 1 april van 11.00 - 16.00 uur

De Eusebiuskerk in Arnhem is op zondag 1 april van 11.00 tot 16.00 uur dé locatie voor de derde nieuwbouwwoonmanifestatie die in de regio Arnhem plaatsvindt. Op deze beurs is een uitgebreid aanbod van actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten in de regio te vinden.

Strijbosch Thunnissen Makelaars is hier met een stand vertegenwoordigd waar een selectie uit hun nieuwbouwprojecten wordt gepresenteerd. Naast meerdere, al lopende projecten zoals “Zwaluwpark”, “Paleis op de Heuvel” en “Saksen Weimar”, presenteren we hier ook onze ‘wonen met zorg’ huurappartementen van o.a. de projecten “Monnikensteeg” en “de Valkenburcht”.

Naast onze woningmakelaars zijn er in onze stand ook financieel adviseurs van buro philip van den hurk aanwezig. Deze adviseurs kunnen u helpen met al uw financiële vragen over hypotheken, verzekeringen en vermogensbeheer. Ook kunnen zij u uitleg geven over de verschillende subsidies waar u aanspraak op kunt maken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Zie ook www.stmakelaars.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie