Kom Klingelbeek beleven op donderdag 10 juli a.s.

Donderdag 10 juli kunt u vanaf 16.00 tot 18.00 Klingelbeek zelf komen beleven. De meeste woningen die nu gebouwd worden aan het Maïsveld noord zullen dan open zijn. Kavel 21 zal worden opengesteld als informatiepunt. Graag willen wij u in de gelegenheid stellen om alvast een kijkje te komen nemen voordat ze opgeleverd worden.

De bouw van de woningen vordert erg snel. De eerste woningen van de tweede fase zijn al bijna klaar om bewoond te gaan worden door hun nieuwe eigenaren. We verwachten dat we vanaf september de laatste woningen op te kunnen leveren.

Vanaf € 349.500 kunt u al in een nieuwbouwwoning in Klingelbeek komen wonen. De nieuwe woningen liggen in de bestaande wijk Klingelbeek, zodoende bent u al meteen van alle gemakken voorzien. U woont in Klingelbeek ideaal tussen de stad en het groen.

Mocht u verhinderd zijn op de open dag maar toch nieuwsgierig zijn naar de woningen of eventueel vragen hebben? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Interessant nieuws

Bekijk overzicht

Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Het is inmiddels aftellen geblazen. De bouw van de tweede vestiging van Strijbosch Thunnissen Arnhem is in volle gang. Kort na de officiële opening van Winkelcentrum Schuytgraaf, opent ook...

Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Per 1 mei 2017 zal Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars haar nieuwbouwactiviteiten uitbreiden door de versterking met Bleijenberg nieuwbouw makelaars. Door deze...
Bekijk overzicht