Haal de lente in huis!

Het is weer zomertijd! Hoogste tijd om wat lentesferen naar binnen te brengen!

Wij geven je wat ideeën voor kleur en licht in huis.

Bloemen
Koop een mooi fleurig boeket met zonnige kleuren en je huis ziet er meteen een stuk zonniger uit! Een mooie vaas mag natuurlijk niet ontbreken!

Paastak
Combineer je paastak met frisse lentekleuren als zachtgeel, frisgroen en roze voor een instant voorjaarsgevoel!

Bewaar je glazen potten
Bijvoorbeeld die van augurken. Deze kun je prima gebruiken om bloembolletjes in te zetten.

Creëer een vrolijke muur
Maak een zogenoemde art wall. Dit is een muur bedekt met prachtige foto’s, posters en teksten. Kies voor vrolijke prints, zomerse teksten en natuurlijk frisse kleuren!

Vervang de kussens
Een van de makkelijkste manieren om de lente in huis te halen, is om simpelweg de sierkussens te vervangen! Kies voor lichte kleurtjes en/of een vrolijk motiefje!

Vrolijk behang
Kies een vrolijk printje en bedek hier een (deel van een) wand mee. Kleine moeite, groots resultaat!

Likje verf hier, likje verf daar
Ga aan de slag met verfkwasten! Je hoeft natuurlijk niet meteen drastische maatregelen te nemen. Verf de pootjes van een bijzettafel in een opvallend kleurtje, verf een dressoir of verf een (deel van een) wand in een vrolijk kleurtje.

Verzamel bloesemtakken
Bloesemtakken laten zien dat de natuur weer begint op te leven. Het geeft je interieur een frisse uitstraling en brengt net dat extra vleugje kleur in je interieur.

Pas houten accenten toe
Houten accenten kun je tegenwoordig overal kopen. Je vindt houten accessoires in allerlei verschillende vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan houten krukjes, houten dienbladen, houten kandelaars enzovoorts.

Last but not least: grote voorjaarsschoonmaak!
Er gaat niks boven een schoon, fris ruikend huis! Doe het net even wat uitgebreider dan anders: was je dekbed, reinig het koffieapparaat grondig, lap de ramen en was je gordijnen.

Als je nu al begint, kan je de rest van het voorjaar nog meer genieten van de lentezon!

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Waarom kiezen voor een NVM-makelaar?

Waarom kiezen voor een NVM-makelaar?

Het zoeken naar uw perfecte woning kan een hele klus zijn. Om dit proces goed te laten verlopen is het belangrijk dat er een goede begeleiding bij komt kijken. Voor deze begeleiding bent u bij...
Stationslocatie getransformeerd naar hypermodern kantoorgebouw

Stationslocatie getransformeerd naar hypermodern kantoorgebouw

ARNHEM - De Utrechtsestraat 40 in Arnhem direct nabij het Centraal Station, zal worden getransformeerd naar een hypermodern kantoorgebouw. Voorheen is het gebouw in gebruik geweest bij het ROC...
Bekijk overzicht