Gratis online vastgoedspreekuur!

Gratis online vastgoedspreekuur!

Geschreven door Jacco Vogelaar

ARNHEM – BMV Bedrijfsmakelaars (voorheen Strijbosch Thunnissen Arnhem), partner in Dynamis, start aankomende vrijdag met een gratis online vastgoedspreekuur. De gebeurtenissen rondom de uitbraak van het COVID-19 virus en de daaropvolgende overheidsmaatregelen beginnen zijn weerslag te krijgen op de diverse bedrijfsonroerendgoed markten.

“In onze dagelijkse praktijk merken wij bij veel vastgoedeigenaren, investeerders, huurders en verhuurders een groeiende behoefte aan een luisterend oor, advies en een sparringpartner. Hoe ga je om met vragen van huurders? Welke mogelijkheden zijn er met betrekking tot rente- en aflossingsverplichtingen? Zijn er nu mogelijkheden om te verkopen of om te kopen? Is het verstandig om mijn pand in te vullen met een tijdelijke huurder? en ga zo maar door”.

In mei en juni 2020 kunnen investeerders, beleggers, huurders en verhuurders elke vrijdag tussen 15:00 – 16:00 uur terecht bij BMV Bedrijfsmakelaars voor een gratis online vastgoedadvies. Dit gratis online spreekuur is zowel toegankelijk voor bestaande als nieuwe relaties.

De gratis online vastgoedspreekuren worden verzorgd via: Zoom, Skype, Teams of Whatsapp. Via 026-3552100 kan men een afspraak maken.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie