Gratis online vastgoedspreekuur!

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 14 mei 2020

ARNHEM – BMV Bedrijfsmakelaars (voorheen Strijbosch Thunnissen Arnhem), partner in Dynamis, start aankomende vrijdag met een gratis online vastgoedspreekuur. De gebeurtenissen rondom de uitbraak van het COVID-19 virus en de daaropvolgende overheidsmaatregelen beginnen zijn weerslag te krijgen op de diverse bedrijfsonroerendgoed markten.

“In onze dagelijkse praktijk merken wij bij veel vastgoedeigenaren, investeerders, huurders en verhuurders een groeiende behoefte aan een luisterend oor, advies en een sparringpartner. Hoe ga je om met vragen van huurders? Welke mogelijkheden zijn er met betrekking tot rente- en aflossingsverplichtingen? Zijn er nu mogelijkheden om te verkopen of om te kopen? Is het verstandig om mijn pand in te vullen met een tijdelijke huurder? en ga zo maar door”.


Elke vrijdag tussen 15:00 - 16:00 uur kunnen investeerders, beleggers, huurders en verhuurders terecht bij BMV Bedrijfsmakelaars voor een gratis online vastgoedadvies. Dit gratis online spreekuur is zowel toegankelijk voor bestaande als nieuwe relaties.

De gratis online vastgoedspreekuren worden verzorgd via: Zoom, Skype, Teams of Whatsapp. Via 026-3552100 kan men een afspraak maken.

Gratis online vastgoedspreekuur!
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco