GARBE verkoopt Jansbuitensingel 6 te Arnhem aan Rudius Vastgoed

GARBE verkoopt Jansbuitensingel 6 te Arnhem aan Rudius Vastgoed

Geschreven door Mark Tesselhoff op 14 juni 2022

ARNHEM – GARBE Institutional Capital heeft voor één van haar fondsen het kantoorgebouw aan de Jansbuitensingel 6 in Arnhem verkocht aan Rudius Vastgoed. Het kantoorgebouw ligt in het centrum van Arnhem op steenworp afstand van het Centraal Station en beschikt over ca. 2.700 m² v.v.o kantoorruimte en 40 parkeerplaatsen. Het hoogwaardige en duurzame kantoorgebouw is op dit moment voor ca. 74% verhuurd aan 4 huurders.

GARBE Institutional Capital Netherlands B.V. werd in deze transactie geadviseerd door CBRE en Rudius Vastgoed werd geadviseerd door BMV Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis

GARBE biedt een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van logistiek, retail, woningen en kantoren. Van portefeuille-, investerings-, asset- en property management tot projectontwikkeling. Met de ervaring van meer dan 50 jaar en meer dan 300 medewerkers op 16 locaties, beheert GARBE een vastgoedvermogen van 11,75 miljard euro. Voor meer informatie zie www.garbe.de.

Rudius Vastgoed is een lokale, actieve vastgoedbelegger die actief haar panden beheert met een eigen onderhoudsteam. Na de aankoop gaat Rudius Vastgoed op zoek naar nieuwe huurders voor de begane grond en 1e etage.

Bent u op zoek naar een bedrijfsmakelaar voor uw bedrijfspand, kantoorruimte of winkel- of horecaruimte? Neem contact op met ons makelaarsteam en maak een afspraak met een van onze specialisten. Onze specialisten nemen uw zorgen uit handen en samen gaan we voor het beste resultaat.

Contact opnemen

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie