Dynamis woningmakelaars: derde makelaar van Nederland

Dynamis woningmakelaars: derde makelaar van Nederland

Dynamis is de derde woningmakelaar van Nederland. Uit onderzoek van vakblad Vastgoed Actueel naar de 10 grootste makelaarsformules is gebleken dat Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars met 30 vestigingen en 5.167 panden in de verkoop, de derde woningmakelaar van Nederland is.

Alle individuele Dynamis woningmakelaars bevonden zich eerder dit jaar al in de ‘Makelaardij Top 100’. Volgens Dynamis directeur drs. Annelou de Groot MRICS is deze uitslag niet verwonderlijk, zij heeft een heldere visie over het onderscheidende vermogen van Dynamis: “Kwaliteit, integriteit en vakbekwaamheid onderscheiden Dynamis van de overige top-10 spelers. Dynamis is als enig woningmakelaarscollectief ‘Regulated by RICS’ (Royal Institution of Chartered Surveyors), heeft meer dan 75 VastgoedCert-gecertificeerde makelaars en taxateurs en is lid van de NVM.

Uit eerder onderzoek van researchmagazine PropertyNL kwam vastgoedcollectief Dynamis naar voren als nummer twee bedrijfsmakelaar. Op de kantorenmarkt bezet Dynamis de vierde plaats en op de winkelmarkt de zesde. Dynamis is daarmee de grootste full-service makelaar van de Nederlandse vastgoedmarkt.

Bekijk hier het volledige artikel van Vastgoed Actueel.

Bekijk hier de volledige top 101 makelaars van PropertyNL.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie