Dynamis verhuist naar Creative Valley Utrecht

Dynamis verhuist naar Creative Valley Utrecht

Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars en Dynamis Taxaties Nederland verhuizen per 10 oktober a.s. van de karakteristieke villa Middeloo in Amersfoort naar het moderne Creative Valley in Papendorp, Utrecht. Vanuit deze nieuwe locatie blijft Dynamis haar twaalf partners faciliteren op het gebied van research, marketing, landelijke acquisitie en taxaties.

Rietveldprijs 2011
Vorige week heeft de vakjury van de Rietveld architectuurprijs bekendgemaakt dat de Creative Valley van GENT & MONK architecten de Rietveldprijs 2011 heeft gewonnen. Creative Valley is een modern en duurzaam bedrijfsverzamelgebouw dat volledig vanuit de behoefte van de gebruiker is ontwikkeld. Annelou de Groot, directeur Dynamis beaamt dit: ”Het moderne en inspirerende karakter van de Creative Valley sluit volledig aan bij het karakter van onze organisatie. Dynamis hecht tevens veel waarde aan duurzaamheid en de Creative Valley is zowel qua materiaalkeuze als qua energiegebruik duurzaam ontworpen. De nieuwe locatie is daarnaast goed bereikbaar voor zowel onze partners als onze klanten. Wij zijn dan ook zeer verheugd met ons nieuwe onderkomen.”

Dynamis
Dynamis is een samenwerkingsverband van twaalf regionale makelaars met 30 vestigingen verspreid door Nederland. De kracht van het samenwerkingsverband ligt in de combinatie van regionale expertise met een onderlinge uitwisseling van de opgedane deskundigheid en ervaringen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie