Dynamis sponsort Expo Fest tijdens Expo Real

Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars, het samenwerkingsverband van twaalf regionale makelaars, is sponsor van het Expo Fest in München. Vastgoedjournaal initieert het Expo Fest om de beursdagen van de Expo Real op 4, 5 en 6 oktober 2011 op een ontspannen manier af te sluiten. Het Expo Fest vormt, als verlening van de beursdag, bij uitstek een zeer geschikte netwerklocatie.

Vastgoedjournaal heeft de hand weten te leggen op een unieke netwerklocatie in het centrum van München. Het Expo Fest zal gedurende drie avonden tijdens de Expo Real worden georganiseerd, de vooravond, 3 oktober 2011 en de twee daaropvolgende avonden, 4 en 5 oktober 2011. “Een avond vol gezelligheid en goede netwerkmogelijkheden. Een unieke en ontspannen verlening van uw beursdag, met traditionele gerechten, lokale bieren en goede muziek,” aldus John Kerkhoven, directeur Vastgoedjournaal.

Annelou de Groot, directeur Dynamis: “Wij omarmen dit initiatief van Vastgoedjournaal, omdat het Expo Fest een uitgelezen kans is om beursbezoekers tijdens de Expo Real op een informele manier te ontmoeten.” Voorgaande jaren was Dynamis met een stand vertegenwoordigd op de Expo Real. “Dynamis beschouwt de Expo Real als een belangrijke vastgoedbeurs en wij zijn als vooraanstaande makelaarsorganisatie altijd nauw betrokken geweest bij de Expo Real. Nederland dient goed vertegenwoordigd te zijn op deze Europese vastgoedbeurs, maar de laatste jaren is de Nederlandse deelname aan de gezamenlijke beursstand afgekalfd. Tevens zijn er weinig alternatieven om beursbezoekers na afloop van de beurs te ontmoeten, mede doordat de beurshallen vrij ver van het centrum van München liggen. Met onze deelname aan Expo Fest van Vastgoedjournaal hebben we een goed alternatief om onze relaties te verwelkomen”, aldus De Groot van Dynamis.

Er wordt gewerkt met een gesloten inschrijving. De inschrijving sluit per avond bij 250 personen. Meer informatie is te vinden op www.vastgoedjournaal.nl.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Het is inmiddels aftellen geblazen. De bouw van de tweede vestiging van Strijbosch Thunnissen Arnhem is in volle gang. Kort na de officiële opening van Winkelcentrum Schuytgraaf, opent ook...
Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Per 1 mei 2017 zal Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars haar nieuwbouwactiviteiten uitbreiden door de versterking met Bleijenberg nieuwbouw makelaars. Door deze...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie