Dynamis gecertificeerd: “Regulated by RICS”

Dynamis gecertificeerd: “Regulated by RICS”

Makelaarscollectief Dynamis gaat verder met professionaliseringsslag

Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars heeft per 1 september jongstleden het certificaat “Regulated by RICS” verkregen. Dit certificaat garandeert dat Dynamis de strikte gedragscode van de RICS hanteert en de hoogste professionele en ethische normen nastreeft.

Voor Dynamis is deze certificering een logische stap in het verder professionaliseren van haar organisatie. Sinds begin 2011 streeft Dynamis, naast een bekwame vertegenwoordiging van haar leden, ook commerciële doelen na. Zo is Baldwin Poolman aangetrokken als directeur Dynamis Taxaties Nederland en leidt Dynamis directeur Annelou de Groot de landelijke acquisitie. “Wij zijn bijzonder trots op dit certificaat. Het is een bevestiging van buitengewone integriteit en professionaliteit en geniet bovendien internationale erkenning“, aldus Annelou de Groot. Dynamis kent binnen haar organisatie vijf RICS leden en meerdere kandidaatleden.

Full-service dienstverlener
Dynamis is de eerste full-service dienstverlener met het certificaat “regulated by RICS”. Zowel de zakelijke als de particuliere klanten van Dynamis zijn met dit RICS-certificaat onder andere verzekerd van een uitgebreide klachtenprocedure en adequate verzekering tegen schade bij financieel verlies en/of professioneel plichtsverzuim.

RICS
RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) is een van de meest toonaangevende regelgevende instanties ter wereld, die op onafhankelijke wijze en in het algemeen belang van de gehele vastgoedsector haar opinie uitdraagt. Vanuit de basis waarin kwaliteit en integriteit als hoogste goed gelden, worden zo normen gesteld, adviezen geleverd en arbitragezaken gevoerd. Naast Dynamis zijn er wereldwijd meer dan 170 gereguleerde bedrijven die door de RICS worden gereguleerd.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Het is inmiddels aftellen geblazen. De bouw van de tweede vestiging van Strijbosch Thunnissen Arnhem is in volle gang. Kort na de officiële opening van Winkelcentrum Schuytgraaf, opent ook...
Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Per 1 mei 2017 zal Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars haar nieuwbouwactiviteiten uitbreiden door de versterking met Bleijenberg nieuwbouw makelaars. Door deze...
Bekijk overzicht