Dynamis directeur Annelou de Groot genomineerd voor Vastgoedvrouw van het Jaar

Dynamis directeur Annelou de Groot genomineerd voor Vastgoedvrouw van het Jaar

Annelou de Groot, directeur van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars, is genomineerd voor de titel Vastgoedvrouw van het Jaar 2011. Zij is samen met Caroline Kievit van Corio Nederland en Petra Rutten van Proper Stok, door een vakkundige jury voor deze titel genomineerd. Tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE op donderdag 24 november 2011 in Lantaren Venster in Rotterdam zal de jury bekend maken wie de
Award – Vastgoedvrouw 2011 – zal ontvangen.

Stem nu!
Iedereen werkzaam in het (commercieel) vastgoed heeft tot 28 oktober a.s. de mogelijkheid om op één van de kandidaten te stemmen:
http://www.dwirecontact.nl/vastgoedvrouw2011.asp

Criteria
De jury heeft uit de lijst van nominaties drie kandidaten geselecteerd op grond van een aantal criteria, zoals leiderschap, visie, aantoonbaar financieel succesvolle resultaten vastgoed, zakelijke en maatschappelijke invloed/betrokkenheid, carrièreverloop, organisatietalent, ambassadeurschap, persoonlijkheid, goede reputatie en eigenschappen als dynamisch, creatief, innovatief, lef en doorzettingsvermogen.

DWIRE
DWIRE is een vrouwennetwerk voor vrouwen werkzaam in de (commerciële) vastgoedsector. Het netwerk is opgericht in juni 2007 en telt circa 500 leden. Er worden activiteiten georganiseerd om bij te praten, informatie uit te wisselen, presentaties bij te wonen, te discussiëren of aan een excursie deel te nemen. Lidmaatschap biedt professionals de mogelijkheid om collega's te ontmoeten. Meer informatie over DWIRE en de verkiezing vindt u op www.dwire.nl.

Drs. Annelou de Groot MRICS
Annelou is reeds vijf jaar directeur van Dynamis, een landelijk samenwerkingsverband van 12 regionale makelaars. Dynamis organiseert jaarlijks het ‘Sprekende Cijfers symposium’, waarvan Annelou dagvoorzitter is. Daarnaast is Annelou verantwoordelijk voor de landelijke acquisitie van Dynamis. Ook geeft zij gastcolleges Communicatie op de Hogeschool van Rotterdam en is ze lid van de Raad van Advies van Vastgoedjournaal. In 2009 was zij genomineerd voor de Young Talent Award van Vastgoedmarkt. In mei 2011 is zij toegetreden tot het Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) en medio juli 2011 heeft zij succesvol de opleiding Real Estate Valuation afgerond aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Annelou is een sprankelende en vakkundige persoonlijkheid met een groot netwerk. Een spin in het web, die mensen weet te enthousiasmeren. Het is bewonderenswaardig dat zij reeds op jonge leeftijd zo’n carrière heeft weten op te bouwen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie