Donderdag 3 en vrijdag 4 april: Strijbosch Thunnissen StartersWoonDagen

Ben je nieuw op de woningmarkt en wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het kopen van je eerste huis? Loop dan binnen in onze Strijbosch Thunnissen Pop-Up store aan de Walstraat 3-5 te Arnhem (in het Musiskwartier, naast de Ziengs Schoenen).

Je eerste woning kopen?
Een eerste woning kopen is een spannende gebeurtenis. Hoe pak je dit goed aan? Wat zijn de financiële mogelijkheden en wat komt er juridisch allemaal bij kijken? Tijdens de Strijbosch Thunnissen StartersWoonDagen geven wij antwoord op deze en andere woonvragen.

Waar en wanneer?
De StartersWoonDagen zijn op donderdag 3 april en vrijdag 4 april in onze speciale Strijbosch Thunnissen Pop-Up store, Walstraat 3-5 (Musiskwartier) in Arnhem. Je bent op donderdag 3 april vanaf 14.00 uur van harte welkom op onze starterswoonmarkt waar een team van adviseurs voor je klaar staat. Om 19:00 uur begint de presentatie ‘Koop je eerste woning’ waar er onder het genot van een drankje compleet wordt uitgelegd waarom het juist nu het moment is om een woning te kopen. Graag vernemen we of je erbij bent, aanmelden kan via: woningmakelaars@s-t.nl.

Wie ga je ontmoeten?
De StartersWoondagen is een initiatief van Strijbosch Thunnissen Makelaars, die deze themadagen organiseert in samenwerking met de financieel adviseurs van buro philip van den hurk, de notarissen van Hekkelman Notarissen en onze partners: Woningstichting Portaal, Janssen de Jong, AM, Woondock en SignMatch.

Wanneer: donderdag 3 en vrijdag 4 april
Waar: Walstraat 3-5 te Arnhem (Musiskwartier)
Donderdag 3 april: 14:00 uur tot 21:00 uur starterswoonmarkt
19:00 uur tot 20:00 uur presentatie ‘Koop je eerste woning'
Vrijdag 4 april: 14:00 uur tot 18:00 uur starterswoonmarkt

Interessant nieuws

Bekijk overzicht

Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Het is inmiddels aftellen geblazen. De bouw van de tweede vestiging van Strijbosch Thunnissen Arnhem is in volle gang. Kort na de officiële opening van Winkelcentrum Schuytgraaf, opent ook...

Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Per 1 mei 2017 zal Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars haar nieuwbouwactiviteiten uitbreiden door de versterking met Bleijenberg nieuwbouw makelaars. Door deze...
Bekijk overzicht