De Pindakaaswinkel nu ook in Arnhem!

Geschreven door Evert den Outer RM op 13 november 2020

De Pindakaaswinkel is een Amsterdams bedrijf dat zich bezighoudt met het maken en verkopen van verschillende soorten pindakaas. Het assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende smaken, zoals appeltaartpindakaas of pindakaas met knoflooklook en gebakken ui-smaak.

Het concern is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Na vestigingen in onder meer Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Antwerpen wordt nu ook Arnhem toegevoegd aan dit lijstje. Hierdoor is ook het oosten van Nederland voorzien van een Pindakaaswinkel, welke tot nu ontbrak.

De Pindakaaswinkel heeft samen met BMV Makelaars de huurtransactie gedaan voor het pand aan de Koningstraat. In eerste instantie als pop-upwinkel tot eind dit jaar. Mocht het concept ook in Arnhem aanslaan, dan zal de winkel zich er definitief vestigen.

De Pindakaaswinkel nu ook in Arnhem!
Evert den Outer RM
Neem contact op met Evert

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Waarom kiezen voor een NVM-makelaar?

Waarom kiezen voor een NVM-makelaar?

Het zoeken naar uw perfecte woning kan een hele klus zijn. Om dit proces goed te laten verlopen is het belangrijk dat er een goede begeleiding bij komt kijken. Voor deze begeleiding bent u bij...
Stationslocatie getransformeerd naar hypermodern kantoorgebouw

Stationslocatie getransformeerd naar hypermodern kantoorgebouw

ARNHEM - De Utrechtsestraat 40 in Arnhem direct nabij het Centraal Station, zal worden getransformeerd naar een hypermodern kantoorgebouw. Voorheen is het gebouw in gebruik geweest bij het ROC...
Bekijk overzicht