De interieurtrends van 2021!

Bent u ook nieuwsgierig naar de nieuwe interieurtrends van 2021?


We zitten nu meer thuis dan ooit. Daarom is het natuurlijk extra leuk om de inrichting van uw huis net wat meer aandacht te geven. Natuurlijk hoeft niet meteen uw volledige interieur op de schop, maar met wat nieuwe catchy items fleurt de boel al flink op!
Er staan een aantal trends centraal in 2021: duurzaamheid, werelds, japandi en lichte & knuffelbare stoffen.

Duurzaamheid blijft een belangrijke rol spelen. Steeds meer mensen kiezen daarom voor gerecycled materiaal of een meubel dat tijdloos is en daardoor langer meegaat. Veel woonmerken spelen hierop in.

Reizen zit er niet in dit jaar, daarom halen we de wereldreis in huis. Door stijlen en kleuren uit uiteenlopende landen te combineren, krijg je een unieke inrichting. Donkere en lichten kleuren worden gecombineerd om zo het evenwicht in huis te behouden.

Japandi is de combinatie tussen de woonstijl van Japan en Scandinavië. Verrassend genoeg hebben deze landen, ondanks de grote afstand van elkaar, veel met elkaar gemeen. Neem nou de organische vormen, neutrale kleuren en de zachte stoffen. Ook zijn in de beide landen de gladde oppervlakten landen veel te vinden. Dit zorgt voor een opgeruimd gevoel.

Om het huis een wat lichtere, zachte uitstraling te geven, worden veel zachte, knuffelbare stoffen gebruikt, zoals linnen en wol. Deze trend wordt ook wel de ‘bright bubbel trend’ genoemd. Door de frisse, lichte omgeving kan de rust in huis wat meer teruggehaald worden.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Waarom kiezen voor een NVM-makelaar?

Waarom kiezen voor een NVM-makelaar?

Het zoeken naar uw perfecte woning kan een hele klus zijn. Om dit proces goed te laten verlopen is het belangrijk dat er een goede begeleiding bij komt kijken. Voor deze begeleiding bent u bij...
Stationslocatie getransformeerd naar hypermodern kantoorgebouw

Stationslocatie getransformeerd naar hypermodern kantoorgebouw

ARNHEM - De Utrechtsestraat 40 in Arnhem direct nabij het Centraal Station, zal worden getransformeerd naar een hypermodern kantoorgebouw. Voorheen is het gebouw in gebruik geweest bij het ROC...
Bekijk overzicht