Bespaar honderden euro’s, verduurzaam uw woning!

Geschreven door Marc Bakker KRMT op 25 februari 2021
Investeren in het duurzamer maken van de woning wordt steeds populairder. We zijn met zijn allen het afgelopen jaar veel meer thuis geweest. Dit zorgt ervoor dat mensen meer aandacht aan hun huis geven. Daarbij heeft men in veel gevallen minder geld uitgegeven en wordt dat vaker geïnvesteerd in verduurzaming.
Investeren in duurzaamheid maakt de woning niet alleen meer comfortabel (dankzij goede isolatie), maar is vaak ook zeer rendabel. Als je als huiseigenaar wat geld over gehouden hebt dit jaar, doordat vakanties en dergelijke niet door konden gaan, is het een goed idee om het te investeren in de woning. Dan levert het op termijn meer geld op dan als men het op de bank laat staan.
Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een hybride warmtepomp. Dat is een combinatie van een elektrische warmtepomp en een HR-ketel. Met het plaatsen van deze pomp, bespaart men op de lange termijn zo’n 200 tot 600 euro per jaar aan energiekosten. Bij een vrijstaande woning heeft de warmtepomp zichzelf al binnen 10 jaar terugbetaalt. Bij rijtjeswoningen is dat iets langer; binnen 15 jaar. Ook de investering in zonnepanelen is een slimme keus: deze betalen zich gemiddeld al terug binnen 7 jaar en besparen geld en energie.
Ben je geïnteresseerd in het duurzaam maken van jouw woning?
Kijk voor de diverse subsidieregelingen op de website van de Rijksoverheid.
Bespaar honderden euro’s, verduurzaam uw woning!
Marc Bakker KRMT
Neem contact op met Marc

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Waarom kiezen voor een NVM-makelaar?

Waarom kiezen voor een NVM-makelaar?

Het zoeken naar uw perfecte woning kan een hele klus zijn. Om dit proces goed te laten verlopen is het belangrijk dat er een goede begeleiding bij komt kijken. Voor deze begeleiding bent u bij...
Stationslocatie getransformeerd naar hypermodern kantoorgebouw

Stationslocatie getransformeerd naar hypermodern kantoorgebouw

ARNHEM - De Utrechtsestraat 40 in Arnhem direct nabij het Centraal Station, zal worden getransformeerd naar een hypermodern kantoorgebouw. Voorheen is het gebouw in gebruik geweest bij het ROC...
Bekijk overzicht