Bedrijfscomplex van 2.000 m² in Rheden verhuurd van Ubbink

Geschreven door Mark Tesselhoff op 13 mei 2022

RHEDEN – Als gevolg van de aanhoudende groei heeft Ubbink B.V. circa 2.000 m² gehuurd aan de Havelandseweg 8 in Rheden. Ubbink houdt zich bezig met duurzame binnenklimaatoplossingen voor bedrijven.

De huidige locatie in Doesburg werd vanwege groei te klein. BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde verhuurder Citadel Enterprises B.V. bij deze transactie.

Bent u op zoek naar een bedrijfsmakelaar voor uw bedrijfspand, kantoorruimte of winkel- of horecaruimte? Neem contact op met ons makelaarsteam en maak een afspraak met een van onze specialisten. Onze specialisten nemen uw zorgen uit handen en samen gaan we voor het beste resultaat.

Contact opnemen

Bedrijfscomplex van 2.000 m² in Rheden verhuurd van Ubbink
Mark Tesselhoff
Neem contact op met Mark

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Nieuwe afhaal- en bezorgformule

Nieuwe afhaal- en bezorgformule

ARNHEM – In opdracht van de vertrekkend huurder heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, het pand aan de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 43 te Arnhem verhuurd aan een nieuwe onderneming...
Kattencafé nieuw in Arnhem

Kattencafé nieuw in Arnhem

ARNHEM – BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, heeft in opdracht van de eigenaar, een particuliere buitenlandse belegger een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de winkelruimte...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie