Arnhems icoon BUILDING 026 verkocht aan particuliere belegger

Geschreven door Mark Tesselhoff RT op 17 januari 2024

Arnhem - BMV Beleggingsmakelaars adviseerde een particuliere belegger bij de off-market aankoop van BUILDING026 in het centrum van Arnhem. Het betreft een complex van 10.000 m² aan hoogwaardige verhuurde kantoren en winkels en de ondergelegen langjarig aan Q-park verhuurde parkeergarage met een capaciteit van meer dan 400 parkeerplaatsen. De voormalige bibliotheek is volledig her-ontwikkeld naar een mixed use object.

BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde de koper op commercieel vlak en Dirkzwager Legal & Tax advocaten & notarissen heeft de koper juridisch bijgestaan. De verkoper Credit Suisse werd geadviseerd door JLL en Van Gool Elburg. Houthoff trad op als juridisch adviseur.

In BUILDING026 zijn nog een beperkt aantal kantoorunits beschikbaar. BMV Bedrijfsmakelaars is aangezocht deze namens de nieuwe eigenaar te verhuren.

Arnhems icoon BUILDING 026 verkocht aan particuliere belegger
Mark Tesselhoff RT
Neem contact op met Mark

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Online Retailer opent eerste fysieke winkel

Online Retailer opent eerste fysieke winkel

ARNHEM – Op de absolute top A1 winkelstraat in Arnhem heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de ca. 75 m² winkelruimte...
Nieuwe kapperszaak in Arnhem

Nieuwe kapperszaak in Arnhem

ARNHEM – In opdracht van de eigenaar, een particuliere belegger, heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 86...
Bekijk overzicht