49 appartementen in Nijmegen aangekocht!

49 appartementen in Nijmegen aangekocht!

Geschreven door Maarten Muller op 15 november 2021

Namens Credit Linked Beheer heeft BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, een turnkey koopovereenkomst gesloten met verkoper, Frank Olymulder Vastgoedontwikkeling B.V., inzake een herontwikkelingsproject met 49 duurzame appartementen en 8 parkeerplaatsen. In totaal gaat het om ruim 2.100 m² GBO.

Het pand is gelegen in hartje centrum Nijmegen aan de Mariënburgsestraat. Het oorspronkelijke gebouw is in 1933 gebouwd en later omstreeks 1955 herbouwd voor autogarage Vos. De garage is destijds gebouwd in opdracht van H. De Vos, getekend door de Nijmeegse architect Ten Have en gebouwd door aannemer Molenaar. Het pand maakte deel uit van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. In de herontwikkeling is tevens rekening gehouden met de kenmerkende gevel welke bewaard zal blijven.

De verkopende partij, Frank Olymulder Vastgoedontwikkeling B.V., verwierf het object enkele jaren geleden waarna in gezamenlijkheid met Strijbosch Thunnissen Makelaars het huidige plan is ontwikkeld. De ontwikkeling behelst 49 zelfstandige stadsappartementen variërend in type en oppervlakte. Gelet op de huidige vraag naar stadsappartementen sluit deze ontwikkeling naadloos aan bij de markt.

De verkoper werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie