21 mei feestelijke opening appartementencomplex Monnikensteeg

Op maandag 21 mei opent DrieGasthuizenGroep op feestelijke wijze de deuren van haar nieuwste appartementencomplex aan de Monnikensteeg. Relaties, bewoners en belangstellenden zijn van 13.00 tot 15.30 uur van harte welkom op het terrein tussen Watergaerde en Monnikensteeg. Om 13.30 uur opent mevrouw Angela Jansen, directeur-bestuurder van DrieGasthuizenGroep officieel deze feestelijke bijeenkomst. Aansluitend verricht Henk Kok, wethouder zorg en welzijn, de officiële openingshandeling. Ceremoniemeester is Hester Macrander. Er worden rondleidingen verzorgd en is er live muziek. Voor eenieder is een hapje en een drankje én wacht er een cadeautje bij vertrek.

Monnikensteeg toonbeeld van zelfstandig wonen met zorg
Het splinternieuwe en ruim opgezette appartementencomplex ligt in het groene gebied tussen park Klarenbeek en landgoed Angerenstein in Arnhem-Noord. Het complex is een toonbeeld van de visie die DrieGasthuizenGroep wil uitdragen. Zo wordt in Monnikensteeg mensen de mogelijkheid geboden om zelfstandig te (kunnen blijven) wonen met tegelijkertijd, waar nodig, een zorg- en dienstenpakket op maat onder handbereik. DrieGasthuizenGroep biedt alle vormen van zorg, samen met Thuiszorg Groot Gelre die ook tot DrieGasthuizenGroep behoort. Daarnaast kunnen bewoners van Monnikensteeg gebruik maken van een servicepakket en van de voorzieningen in het naburige woonzorgcentrum Drie Gasthuizen.

Nog beperkt aantal appartementen te huur
Het merendeel van de 38 appartementen in Monnikensteeg is intussen al verhuurd. De eerste bewoners hebben reeds hun intrek genomen. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar voor verhuur. Tijdens de rondleidingen op maandagmiddag 21 mei kan ook een kijkje worden genomen in de appartementen. Een mooie gelegenheid dus voor mensen die belangstelling hebben voor een dergelijk appartement in Arnhem-Noord. Voor nadere informatie over huur van de appartementen kunt u contact opnemen met Strijbosch Thunnissen makelaars op telefoonnummer: 026-3552100 of verhuur@s-t.nl. Zie ook: www.monnikensteeg.nl.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht

Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Het is inmiddels aftellen geblazen. De bouw van de tweede vestiging van Strijbosch Thunnissen Arnhem is in volle gang. Kort na de officiële opening van Winkelcentrum Schuytgraaf, opent ook...

Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Per 1 mei 2017 zal Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars haar nieuwbouwactiviteiten uitbreiden door de versterking met Bleijenberg nieuwbouw makelaars. Door deze...
Bekijk overzicht