2 juni: preview Saksen Weimar fase 3

De bouw van de eerste koopwoningen in fase 2 is begonnen en er wordt zelfs al gewoond op het voormalige kazerneterrein. Hoogste tijd dat de derde fase op Saksen Weimar van start gaat! Wat uw wensen en ideeën zijn voor de koopwoningen in fase 3 horen we graag van u tijdens de Saksen Weimar Preview.

De Saksen Weimar Preview is een gezellige inloopmiddag op de bouwlocatie voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder thuis in Arnhem-Noord. U bent van harte welkom op zondag 2 juni tussen 14.00 en 17.00 uur op de bouwlocatie.

Saksen Weimar Preview

Tijdens de Saksen Weimar Preview presenteren we het eerste schetsontwerp van de hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s, met koopsommen vanaf circa € 247.500,- v.o.n.

Word VIP van Saksen Weimar, vul de enquête in
Tijdens deze middag kunt u een enquête invullen en aangeven waar u graag wilt wonen in fase 3 en hoe uw woning eruit moet zien. Heeft u de enquête ingevuld en ingeleverd? Dan ontvangt u een persoonlijke VIP-kaart en krijgt u voorrang bij het kiezen van een woning.

Voorlopig Ontwerp

Met de input uit de enquête maakt de architect een Voorlopig Ontwerp. Dit Voorlopige Ontwerp presenteren we na de zomervakantie tijdens de start verkoop van fase 3. Vervolgens gaan we graag met u in gesprek om uw woning helemaal af te stemmen op uw woonwensen.

Wenst u meer informatie omtrent Saksen Weimar? Neem dan nu contact op met onze nieuwbouwafdeling via telefoonnummer 026-355 21 00 of per mail: nieuwbouw@s-t.nl.

NB: De bouwlocatie van Saksen Weimar is de locatie voor deze bijeenkomst. U kunt bij de ingang aan de Monnikensteeg, tussen het poortgebouw en de Beukenlaan het terrein op rijden. Let op: de Weg achter het Bos is niet toegankelijk, dus volg de borden en aanwijzingen.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Het is inmiddels aftellen geblazen. De bouw van de tweede vestiging van Strijbosch Thunnissen Arnhem is in volle gang. Kort na de officiële opening van Winkelcentrum Schuytgraaf, opent ook...
Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Per 1 mei 2017 zal Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars haar nieuwbouwactiviteiten uitbreiden door de versterking met Bleijenberg nieuwbouw makelaars. Door deze...
Bekijk overzicht