2 februari as.: Dynamis Sprekende Cijfers Symposium

2 februari as.: Dynamis Sprekende Cijfers Symposium

Donderdag 2 februari vindt alweer voor de 11e maal het Dynamis Sprekende Cijfers Symposium plaats, waar tevens het eerste exemplaar van de rapportage Sprekende Cijfers Kantorenmarkten wordt uitgereikt. Het thema van deze editie is "Een nieuwe (vastgoed) wereld: Een nieuw besef van waarde". Topsprekers delen hun visie over het waarderen in een sterk veranderde (vastgoed)wereld. De top van de Nederlandse vastgoedwereld ontmoet elkaar tijdens dit jaarlijks terugkerende symposium; meer dan 500 directeuren en managers van banken en financiers, vastgoedbeleggers, (bouwende) projectontwikkelaars, (lokale) overheden, vastgoedconsultants en brancheverenigingen zijn traditiegetrouw aanwezig.

Geheel in lijn met het thema vindt het Sprekende Cijfers Symposium plaats op het nieuwe hoofdkantoor van Dynamis: Creative Valley, een multi tenant kantoorgebouw dat breekt met alle heersende conventies. Onlangs heeft het als eerste kantoorgebouw in Nederland de prestigieuze Rietveldprijs gewonnen. Klik hier voor meer informatie over Creative Valley.

Gezien het overweldigend aantal aanmeldingen voor de afgelopen symposia heeft Dynamis besloten om deelname te beperken tot hen die persoonlijk zijn uitgenodigd. Voor meer informatie over het Sprekende Cijfers Symposium klik hier.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie