14 juni: Woonmarkt Nieuwe Kadekwartier!

Op zaterdag 14 juni a.s. vindt de woonmarkt Nieuwe Kadekwartier tussen 11.00 – 14.00 uur plaats op de bouwlocatie aan de Westervoortsedijk. En u bent van harte welkom!

Het Nieuwe Kadekwartier bestaat uit 40 energiezuinige koopwoningen. Op de woonmarkt kunt u een goede indruk krijgen van de woningen en de nieuwe woonwijk in wording. Ook creatieve ondernemers die op zoek zijn naar een licht en modern atelier kunnen een kijkje komen nemen.

Er is recent gestart met de bouw van Mondriaan, de eerste 14 koopwoningen in het gebied. Na de zomer wordt gestart met de bouw van de 26 overige eengezinswoningen. Er is keus uit maar liefst zeven verschillende type woningen. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen op het dak. Hierdoor blijven de energielasten tot een minimum beperkt.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht

Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Het is inmiddels aftellen geblazen. De bouw van de tweede vestiging van Strijbosch Thunnissen Arnhem is in volle gang. Kort na de officiële opening van Winkelcentrum Schuytgraaf, opent ook...

Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Per 1 mei 2017 zal Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars haar nieuwbouwactiviteiten uitbreiden door de versterking met Bleijenberg nieuwbouw makelaars. Door deze...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie