Het Kadehuis, Arnhem
Het Kadehuis, Arnhem
6811, Arnhem

Het Kadehuis, 6811, Arnhem

Omschrijving

Eén aantrekkelijke, hoogkwalitatieve en echt Arnhemse binnenstad creëren, die nadrukkelijk verbonden is met de Rijn: dát is het doel van de herontwikkeling van de zuidelijke binnenstad. Met Het Kadehuis wordt daar een plek aan toegevoegd die een bestemming op zich...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 85 m² - 180 m²
Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Locatie
Plaats Arnhem
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 1 m³ - 1 m³
Woonoppervlakte 85 m² - 180 m²

Uitgebreide omschrijving

Eén aantrekkelijke, hoogkwalitatieve en echt Arnhemse binnenstad creëren, die nadrukkelijk verbonden is met de Rijn: dát is het doel van de herontwikkeling van de zuidelijke binnenstad. Met Het Kadehuis wordt daar een plek aan toegevoegd die een bestemming op zich is, waar creativiteit hoogtij viert en waar altijd iets te beleven valt.

Het Kadehuis wordt een plek voor alle Arnhemmers en krijgt een prettige identiteit en levendigheid. Het wordt een plek om plezierig te wonen, te werken en te ontspannen in een levendige en leefbare buurt. We maken met Het Kadehuis een nieuwe place to be in Arnhem bestaande uit 6 karakteristieke panden met een indrukwekkende eigentijdse architectuur. met bruisende arcades waar gewerkt en genoten wordt. En met groene daken en grote terrassen die nadrukkelijk zichtbaar zijn in het straatbeeld, prachtig om te zien en goed voor de duurzame stad.

Het Kadehuis voorziet in een rijke mix aan woningtypen: van 2-kamerappartementen van circa 60 m² tot 80 m² met loggia, balkon of terras m² aan de zijde van de Trans tot 3-kamer appartementen van 80 m² tot maar liefst 166 m²! Voor wie wat groter wil wonen zijn er luxe 4- en 5-kamerappartementen (115 m² tot 172 m²) of een bijzondere penthouse maisonnette van 206 m² met vier terrassen. De penthouses met fantastisch uitzicht op de Nieuwstraat en/of de Rijnkade variëren van 120 m² tot 174 m².

Huis 1: Het Kleihuis
Traditioneel gebruik van klei aan de Rijn wordt in het 1e huis uitgedrukt met een karakteristieke vormgeving en horizontaal gelaagde gevel in aarde toon.

Huis 2: Het Vensterhuis
Karakteristieke vensters in het gebouw etaleren de diverse gebouwfuncties naar de stad en nodigt de bezoeker uit tot een blik naar binnen en versterken zo de interactieve karakter van de straat.

Huis 3: Het Dichtershuis
Dit huis is een vertaling van zowel de bijzondere trapgevel panden als de welbesproken dichters die Arnhem gekend heet. De getrapte gevel creëert unieke woonterrassen terwijl letters het traditionele decoratieve element vormen.

Huis 4: Het Fashionhuis
Arnhem staat bekend als fashion stad. De golvende gevelpanelen verwijzen naar stukken stof en innovatieve omgang met materiaal. De doorgang naar de Foodhall kan gezien worden als catwalk.

Huis 5: Het Ambachtshuis
Door middel van hedendaagse techniek wordt de eeuwenoude ambacht van het metselwerk naar een nieuw niveau getild. De resulterende gevel is zo de samenkomst van verschillende (moderne) ambachten referent aan de Arnhemse baksteenarchitectuur in de binnenstad.

Huis 6: Arnhems Blond Huis
Aan de Rijnkade werden statige panden gebouwd. Onze hedendaagse toepassing van roomwitte kleuren en specifiek materiaalgebruik verwijzen naar de term 'Arnhems Blond'.

De voorbereidingen voor de verkoop zijn in volle gang. Wij verwachten medio januari a.s. in verkoop te gaan met Het Kadehuis. Mede in verband met de huidige corona maatregelen zal de verkoop online plaatsvinden. Ondanks dat alle informatie over het project op de website en in de online brochure staat, kunnen we ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Daarom organiseren we een meet & greet door middel van een webinar. Je ontvangt hiervoor uiteraard nog een uitnodiging, maar reserveer alvast donderdag 14 januari om 19:30 uur in je agenda.

Alle media

Alle afbeeldingen

Het Kadehuis, Arnhem
Het Kadehuis, Arnhem

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  2.700
 • Vrouwelijke inwoners

  2.405
 • Inwoners Arnhem

  77.707
 • Inwoners Arnhem

  77.992
 • Auto('s)

  0,5 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 141.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie