De Spykerij, Bodoni, bouwnummer: 13 , 6828 KB, Arnhem

  • 97 m²
  • A_PPP
€ 552.500 V.o.n.
Vragen over deze woning?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

DE SPYKERIJ - TYPISCH SPIJKERKWARTIER Verkoop gestart! Deze plek aan de Rietgrachtstraat wordt dé nieuwste hotspot in het Spijkerkwartier én Arnhem. Het Spijkerkwartier is een geweldig gezellige buurt aan de rand van het bruisende Arnhemse stadscentrum en het plan...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

DE SPYKERIJ - TYPISCH SPIJKERKWARTIER

Verkoop gestart!

Deze plek aan de Rietgrachtstraat wordt dé nieuwste hotspot in het Spijkerkwartier én Arnhem. Het Spijkerkwartier is een geweldig gezellige buurt aan de rand van het bruisende Arnhemse stadscentrum en het plan wordt kleurrijk, creatief en dynamisch; typisch Spijkerkwartier dus.

De Spykerij wordt een binnenstedelijk nieuwbouwplan met stoere, stadse woningen en appartementen rondom een nieuwe verborgen Spijkertuin, midden in de bestaande woonwijk. De naam DE SPYKERIJ is ontleend aan de voormalige drukkerij, net als de namen van de 5 bouwblokken die elk zijn vernoemd naar een druklettertype. In alles ademt DE SPYKERIJ die typische sfeer waar het Spijkerkwartier zo bekend om staat.

In DE SPYKERIJ komen 65 moderne en energiezuinige appartementen en 9 geweldige grondgebonden woningen die allemaal weer net even anders zijn. Er is keus uit appartementen in uiteenlopende woonoppervlaktes en prijsklassen, verdeeld over verschillende bouwblokken. Van lekker compact startersappartement tot zeer luxueus penthouse. Aan de Rietgrachtstraat komt een blok met 5 stoere en statige herenhuizen die helemaal passen bij de robuuste architectuur van het Spijkerkwartier. De bouwblokken liggen rondom een weelderige verborgen stadstuin, typisch Spijkerkwartier.

Blok Arial - 5 herenhuizen
Deze vijf statige en stoere herenhuizen met een woonoppervlak van ca. 132 m2, vind je aan de Rietgrachtstraat. De architectuur van de woningen sluit aan op het authentieke karakter van het Spijkerkwartier, vormgegeven in een modern jasje. De woningen hebben vier woonlagen en zes kamers met op de begane grond een terras met pergola, dat overgaat in de prachtig ingerichte binnentuin. Op de bovenste verdieping bevindt zich ook een zonnig dakterras.

Blok Bodoni - 16 appartementen
Het Spijkerkwartier dankt zijn naam aan de zogenaamde Spijkers. Dat waren opslagloodsen aan de rand van de stad. In complex Bodoni zie je architectuur van die oude Spijkers terugkomen. Op de eerste vijf verdiepingen van het gebouw komen 14 appartementen met ruime balkons en een woonoppervlak van ca. 60-106 m2. Op de bovenste verdieping bevinden zich twee riante penthouses van maar liefst 115 m2.

Blok Calibri - 4 stadswoningen
Ze ogen stoer en industrieel, de vier stadswoningen van type Calibri, die met hun voorzijde aan de groene binnentuin liggen en aan de achterzijde een privétuin hebben. Het zijn fijne en ruime familiewoningen die volop leefruimte en woonplezier bieden verdeeld over drie verdiepingen. Het woonoppervlak bedraagt ca. 127 m2 en dankzij het platte dak ontstaat op de bovenste verdieping een fraaie en functionele ruimte die je kunt indelen zoals jij dat wilt.

Blok Didot - 21 appartementen
Ben je starter en wil je graag wonen in DE SPYKERIJ? In complex Didot komen in totaal 18 appartementen met een woonoppervlak van 63 m2 en een balkon op het zuiden. Daarnaast komen er drie wat duurdere terrasappartementen in dit gebouw met een lekker zonnig terras. Welke type je ook kiest, vanuit alle appartementen heb je een prachtig uitzicht over het groene binnenterrein.

Blok Ecru - 28 sociale huurappartementen
Ecru is een appartementengebouw van vijf lagen op de splitsing van de Rietgrachtstraat, de Dijkstraat en de Singelstraat. Hier komen 28 sociale huurappartementen die tzt worden verhuurd door Volkshuisvesting Arnhem.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze nieuwbouwafdeling!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 552.500 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Onder optie

Bouw

Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2025
Bouwvorm nieuwbouw
Open portiek nee
Aantal eenheden 46

Locatie

Adres Bodoni
Plaats Arnhem
Provincie Gelderland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 97

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 1 woonlagen

Website

Energie

Energielabel A_PPP

Bergruimte

Schuur/berging inpandig
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Ontdek de woning

De Spykerij, Bodoni, bouwnummer: 13, Arnhem
De Spykerij, Bodoni, bouwnummer: 13, Arnhem

Hier zult u wonen

De Spykerij, Bodoni, bouwnummer: 13, 6828 KB, Arnhem

Schaduwwijzer

Vragen over deze woning?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.