De Landheren , 6851 DE, Huissen

  • 162 m² - 162 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 798.000 - € 888.000
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

De Landheren Uniek aanbod in de regio van de laatste 4 landhuizen met kavels vanaf 1.100m² tot bijna 1.900m². Onder de rook van Arnhem en Nijmegen, een unieke kans om ENERGIENEUTRAAL èn lekker te leven op uw eigen landgoed, dat is project De Landheren. Tuincentrum...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 162 m² - 162 m²

Buurtstatistieken Het Zand

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

De Landheren

Uniek aanbod in de regio van de laatste 4 landhuizen met kavels vanaf 1.100m² tot bijna 1.900m².

Onder de rook van Arnhem en Nijmegen, een unieke kans om ENERGIENEUTRAAL èn lekker te leven op uw eigen landgoed, dat is project De Landheren. Tuincentrum Helsen was jarenlang een begrip in de wijde omgeving van Huissen. Het huidige kassencomplex maakt plaats voor een klein landgoed met acht vrijstaand-geschakelde woningen, ‘BENG 2.0’.

Het project is geknipt in twee fases, waarvan de eerste fase inmiddels verkocht is. Fase 1 bestaat uit de bouwnummers 3, 4, 5 en 6. De bouw van deze woningen is gestart.

Fase 2 is nu in verkoop bestaande uit de woningen met de bouwnummer 1, 2, 7 en 8.

Deze woningen worden aangeboden in een casco variant van € 695.000.—(bouwnummers 1 en 2) en € 749.000,-- (bouwnummer 8) en € 795.000,-- (bouwnummer 7). Dit betekent dat voor deze woningen niet alleen de stelposten voor keuken/sanitair/tegels ontbreken, maar ook dat deze woningen niet worden voorzien van binnenwanden, elektra, vloerverwarming, cementdekvloeren, schilderwerk etc. Je bent vrij dit samen met de kopersbegeleider naar eigen wens in te richten.

De vrijstaand-geschakelde woningen in de Landheren zijn wat betreft woonoppervlak en inhoud gelijk aan elkaar. De woningen zijn met ruim 160 m² royale gezinshuizen. De percelen variëren in grootte van ruim 1.000 m² tot bijna 1.900 m², uw tuin gaat over in een boomgaard of weide. Ook dit stukje groen maakt deel uit van het perceel. En dat betekent dat u zich in deze groene omgeving voor altijd op vakantie waant.

Hoewel de woningen in de basis gelijk zijn aan elkaar, zijn er wel degelijk verschillen. Afhankelijk van de situatie in het plan hebben de landhuizen een eigen gevelaanzicht. Er zijn woningen met lichtgekleurd metselwerk, met warmrood metselwerk en donkere plint, met licht bontgekleurd metselwerk met lichtgrijze plint en twee woningen die volledig zijn bekleed met zwarthouten delen. Alle woningen hebben een uitbouw aan de achterzijde die is uitgevoerd in zwarthouten Zweedse rabatdelen. Ook de dakkappellen waarin de badkamer zich bevindt, zijn van zwarthouten rabatdelen.

De begane grond is standaard uitgevoerd met een open woonkamer met open keuken, een tuinkamer en berging. Optioneel kan hier een slaapkamer en badkamer gerealiseerd worden. Hierdoor ontstaat een woning met maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. Of wat te denken van een kantoor aan huis met eigen entree? Op de eerste verdieping komen twee grote en een iets kleinere slaapkamer. De royale badkamer is voorzien van een dakkapel.

Een interieuradvies maakt onderdeel uit van de koop van de woning. Interieurontwerpster Lisa Hercules denkt met u mee over de indeling, over de stijl en de kleuren en materialen.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 798.000 - € 888.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 10

Locatie

Plaats Huissen
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Inhoud 700 m³ - 700 m³
Perceeloppervlakte 1014 m² - 1868 m²
Woonoppervlakte 162 m² - 162 m²
Inhoud 700 m² - 700 m²

Buurtstatistieken Het Zand

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

De Landheren, Huissen

Hier zult u wonen

De Landheren, 6851 DE, Huissen

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie