De Landheren , 6851 DE, Huissen

  • 162 m² - 162 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 798.000 - € 888.000
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

De Landheren Uniek aanbod in de regio van de laatste 2 landhuizen met kavels van 1.103 m² en 1.299 m². Onder de rook van Arnhem en Nijmegen, een unieke kans om ENERGIENEUTRAAL èn lekker te leven op uw eigen landgoed, dat is project De Landheren. Tuincentrum Helsen...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 162 m² - 162 m²

Buurtstatistieken Het Zand

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

De Landheren

Uniek aanbod in de regio van de laatste 2 landhuizen met kavels van 1.103 m² en 1.299 m².

Onder de rook van Arnhem en Nijmegen, een unieke kans om ENERGIENEUTRAAL èn lekker te leven op uw eigen landgoed, dat is project De Landheren. Tuincentrum Helsen was jarenlang een begrip in de wijde omgeving van Huissen. Het huidige kassencomplex maakt plaats voor een klein landgoed met acht vrijstaand-geschakelde woningen, 'BENG 2.0'.
De bouw van de woningen is gestart. Geplande oplevering 2e kwartaal 2024. Met deze oplevering op relatief korte termijn zijn eventuele kosten voor overbrugging beperkt.
De bouwnummers 2 en 8 zijn nog beschikbaar. Deze woningen worden nu als cascovariant aangeboden. Dit betekent dat voor deze woningen niet alleen de stelposten voor keuken/sanitair/tegels ontbreken, maar ook dat deze woningen niet worden voorzien van binnenwanden, elektra, vloerverwarming, cementdekvloeren, schilderwerk etc.
Volledige afbouw behoort tot de mogelijkheden. De aannemer stemt uw persoonlijke wensen met u af.

De woningen hebben een woonoppervlak van ruim 160 m². De percelen zijn respectievelijk 1.103 en 1.299 m² groot. De tuinen worden aangekleed met hagen en bomen.

De begane grond is standaard uitgevoerd met een open woonkamer met open keuken, een tuinkamer en berging. Optioneel kan hier een slaapkamer en badkamer gerealiseerd worden. Hierdoor ontstaat een woning met maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. Of wat te denken van een kantoor aan huis met eigen entree? Op de eerste verdieping komen twee grote en een iets kleinere slaapkamer. De royale badkamer is voorzien van een dakkapel.

Een interieuradvies maakt onderdeel uit van de koop van de woning. Interieurontwerpster Lisa Hercules denkt met u mee over de indeling, over de stijl en de kleuren en materialen.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 798.000 - € 888.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 10

Locatie

Plaats Huissen
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 1014 m² - 1868 m²
Woonoppervlakte 162 m² - 162 m²
Inhoud 700 m³ - 700 m³

Buurtstatistieken Het Zand

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

De Landheren, Huissen

Hier zult u wonen

De Landheren, 6851 DE, Huissen

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.