Klingelbeek 50 , 6812 EA, Arnhem

 • 149 m²
 • 2
€ 2.500 p.m. exclusief servicekosten
Vragen over deze woning?

Omschrijving

Project Landgoed Klingelbeek fase 2 Actuele stand van zaken december 2023 MOESTUINPLEIN Aan het Moestuinplein liggen de gebouwen Poorthuis en Tuinhuis en Rijnzicht. Het vierde gebouw krijgt per 1 januari 2024 een publieke functie; hier worden een sportstudio en een...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 149 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

Project Landgoed Klingelbeek fase 2
Actuele stand van zaken december 2023

MOESTUINPLEIN
Aan het Moestuinplein liggen de gebouwen Poorthuis en Tuinhuis en Rijnzicht. Het vierde gebouw krijgt per 1 januari 2024 een publieke functie; hier worden een sportstudio en een (kleinschalig) restaurant gevestigd.

TUINHUIS
Door de uitvoering in rode bakstenen, afgewerkt met chippermortel, vormt het een geheel met de andere gebouwen rondom dit plein. Een bijzonder element is het marmer dat op verschillende plekken een mooi contrast vormt met de bakstenen.

Het Tuinhuis heeft drie woonlagen en een ruime kelder voor de bergingen. Er zijn 7 appartementen gecreëerd. Het parkeren vindt plaats achter het Bosgebouw. Op dit moment zijn 5 van de 7 appartementen reeds verhuurd en/of verkocht.

De appartementen Klingelbeek 78 (A4) en 82 (A6) zijn qua afmeting met 147 m2 identiek aan elkaar en worden per 1 januari 2024 te huur aangeboden. Huurprijzen € 2.150,-- (nr. 78) en € 2.250,- (nr. 82) exclusief service- en retributiekosten. Deze laatste kosten zijn voor het onderhoud aan het landgoed.

RIJNZICHT
Gebouw Rijnzicht heeft vier woonlagen en in dit gebouw bevinden zich vier riante appartementen, alsmede een ruime kelder waar de bergingen gesitueerd zijn. Het parkeren vindt plaats aan het Moestuinplein, dus ‘voor de deur’. Per 1 januari 2024 bieden wij de volgende appartementen te huur aan:
Klingelbeek 50; 149 m2, € 2.500,-
Klingelbeek 52; 192 m2, € 2.700,-
Klingelbeek 54; 192 m2, € 2.850,-
Alle bedragen zijn exclusief service- en retributiekosten. Deze laatste kosten zijn voor het onderhoud aan het landgoed.

LOCATIE
Landgoed Klingelbeek is prachtig gelegen in de bocht van rivier de Rijn. Onderdeel van de stad, maar toch het gevoel van wonen in de vrije natuur. Binnen 10 minuten fietst u naar de binnenstad van Arnhem en het centraal station. Op enkele minuten loopafstand zijn voorzieningen, zoals een supermarkt. Ook het mooie dorp Oosterbeek ligt om de hoek.

In het laagste deel van het landgoed, waar vroeger een beek was, is water het hoofdthema. Hier komen twee valleien samen bij de zwemvijver. Het badhuis siert de rand van de zwemvijver en hierin komt een mogelijkheid tot verkleden.

ENERGIE EN WARMTE
De woningen op Landgoed Klingelbeek worden volledig aardgasloos verwarmd door middel van een centrale houtpelletketel. Via een ondergronds leidingstelsel komt warm water de woning in en gaat het afgekoelde water weer terug naar de ketel voor een nieuwe opwarmronde. De warmtelevering (voor zowel ruimteverwarming als tapwater) wordt verzorgd door Warmtebedrijf Arnhem. De meeste gebouwen zijn voorzien van zonnepanelen op de daken.

BEKEER TERREIN
Het landschap is door VIC landscapes aangelegd. Het gezamenlijke landgoed moet daarna onderhouden worden. Elke woning op het landgoed draagt bij aan de kosten voor het beheer. De hoogte van deze bijdrage verschilt per woning en is afhankelijk van de grootte van de woning en het daarmee samenhangende aandeel in de gemeenschap. De bijdrage voor het beheer va het landgoed is verplicht. Deze kosten noemen wij retributiekosten.

VILLAPLEIN
De historische Villa is én blijft de blikvanger van Landgoed Klingelbeek. Het monumentale gebouw heeft hoge ramen en vele authentieke details. Ze is het meest uitgesproken in kleur en behoudt de meest prominente ligging aan de Rijn.

De voorgevel van de Villa wordt volledig gerestaureerd. Van de zijgevels wordt zoveel mogelijk behouden en in goede staat gebracht. De achtergevel wordt geheel vernieuwd en krijgt een eigentijds gezicht dat heel goed past bij de imposante voorkant. De villa blijft één geheel, maar er worden drie tijdslagen zichtbaar: de 19e-eeuwse voorgevel, de naoorlogse zijgevels en de eigentijdse achtergevel. Het pand wordt bovendien stevig verduurzaamd: geïsoleerde muren en gevel en uiteraard gasloos.

De spreekwoordelijke ‘kers op de taart’; HET PENTHOUSE

Dit exclusieve appartement is met haar 165 m2 gebruiksoppervlakte en haar fabelachtig zicht op de Rijn en de stad Arnhem met recht een van de mooiste penthouses in de regio. Middels de prachtige met messing beklede lift bereikt u de tweede verdieping en wordt u direct verrast door de riante entree, een ruimte die zich voor meerdere doeleinden leent. De living en keuken kenmerken zich vooral door veel licht; u heeft meerdere mogelijkheden om vanuit de living en de keuken het dakterras te betreden. Dit terras heeft een driezijde oriëntatie zodat u de gehele dag van zowel de zon als schaduw kunt genieten. Bij het opkomen van de zon ziet u de Eusebiuskerk in vol ornaat. De twee slaapkamers en sanitaire ruimte completeren dit penthouse. Groot voordeel is dat u bij de afwerking nog volop mogelijkheden heeft om zelf uw droomkeuken en sanitaire ruimten in te richten c.q. te realiseren.

BIJZONDEREHEDEN
• Het penthouse is voorzien van afgewerkte plafonds en wanden (exclusief
vloerafwerking);
• Het penthouse wordt geleverd exclusief keuken en sanitair/tegelwerk;
• Het penthouse beschikt over airconditioning in de woonkamer en beide slaapkamers.
• Het penthouse wordt voorzien van vloerverwarming;
• Het penthouse wordt voorzien van een CO2-gestuurd gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning;
• De aluminium kozijnen in de zuid- en westgevel zullen worden voorzien van een zonwering welke elektrisch te bedienen is;
• Het penthouse heeft één eigen parkeerplaats op het Villaplein. Optioneel is er een extra parkeerplaats te verwerven;
• Berging in kelder welke bereikbaar is via lift, trap en buitenom;
• Naast de (indicatie) servicekosten van € 268 per maand is een bedrag per maand aan retributie verschuldigd (€ 134 per maand). Dit betreft een vergoeding voor het medegebruik en onderhoud van het terrein en de faciliteiten op Landgoed Klingelbeek;
• Zie voor gedetailleerde informatie de projectwebsite.
• Prijs €1.650.000,- K.K

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 2.500 p.m. exclusief servicekosten
Servicekosten € 211
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Woning type Appartement
Soort appartement portiekflat
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2022
Bouwvorm bestaande bouw
Soort dak plat dak
Open portiek nee

Locatie

Adres Klingelbeek 50
Plaats Arnhem
Provincie Gelderland
Land Nederland
Ligging

  Oppervlakte en inhoud

  Woonoppervlakte 149 m²
  Gebouwgebonden buitenruimte 25 m²
  Inhoud 387 m³
  Oppervlakte externe bergruimte 6
  Totale woonoppervlakte 149

  Indeling

  Aantal woonlagen 1
  Aantal verdiepingen 1
  Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers
  Aantal woonlagen 1 woonlagen
  Voorzieningen

   Energie

   Isolatie
    Verwarming

     Buitenruimte

     Tuin
     • Geen tuin
     Hoofdtuin geen tuin
     Hoofdtuin achterom nee

     Bergruimte

     Voorzieningen
      Isolatie

       Parkeergelegenheid

       Garage
       • Parkeerplaats
       • Geen garage
       Faciliteiten

        Onderhoud

        Onderhoud binnen uitstekend
        Onderhoud buiten uitstekend

        Overig

        Huidig gebruik Woonruimte
        Huidige bestemming Woonruimte

        Ontdek het appartement

        Klingelbeek 50, 6812 EA, Arnhem
        Klingelbeek 50, 6812 EA, Arnhem

        Hier zult u wonen

        Klingelbeek 50, 6812 EA, Arnhem

        Schaduwwijzer

        Vragen over deze woning?