Module referenties alle

Lokaalspoor 25
Lokaalspoor 25
Lokaalspoor 25

Vlotte en gemakkelijke communicatie met deskundige makelaar met lokale kennis. Soepel verkoopproces en goede marktsituatie heeft geleid tot snelle verkoop van ons huis.

Boshovenstraat 26
Boshovenstraat 26
Boshovenstraat 26

Wouter heeft ons heel goed geadviseerd, met uitstekende kennis van zaken en de verkoop van ons huis accuraat en kundig opgepakt en gedaan. Laurie reageerde snel en heel vriendelijk op vragen. Uiteindelijk hebben we een fantastisch resultaat behaald waar we enorm blij mee zijn. Dikke pluim!

Thomas Ettylaan 1
Thomas Ettylaan 1
Thomas Ettylaan 1

Prima makelaar, communicatief en betrouwbaar. Ook het ondersteunend personeel is prima! Aanbeveling van vrienden. Goede klik!

Avondlicht 4
Avondlicht 4
Avondlicht 4

Paul kent de markt in Schuytgraaf goed. Communicatie verloopt via het kantoor en de makelaar zelf. Wij hebben de communicatie als prettig ervaren ook als de verkoop even tegenvalt. Voordeel van een lokale makelaar is dat Paul de markt goed kent en ‘data driven’ werkt.

Winterkleed 25
Winterkleed 25
Winterkleed 25

Helder in verwachtingen rondom verkoop, goed zicht op de markt en korte lijnen in de communicatie via mail, telefoon en app.

Fruittelerserf 6
Fruittelerserf 6
Fruittelerserf 6

We received necessary support and guidance. All our queries were timely responded. Good service.

Kalmoesstraat 14

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van mijn nieuwe appartement dankzij het team van BMV Makelaars. Zeer professioneel en vriendelijk team, dat me gedurende het hele proces heeft geholpen. Bovendien was hun communicatie altijd duidelijk en tijdig, waardoor het hele proces soepel verliep.

Rijnkade 64
Rijnkade 64
Rijnkade 64

Het betrof hier de verkoop van ons ouderlijk huis. Met respect en begrip voor de situatie werd hier mee omgegaan. Advies was duidelijk op ervaring gebaseerd. Alle afspraken werden doorgegeven en we kregen een goede terugkoppeling. Stand van zaken werd regelmatig gedeeld.

Bovenbeekstraat 28 a 1

Deskundig en betrouwbaar. Denkt mee om tot oplossingen te komen en goed bereikbaar. Prettig contact.

Rijnstraat 56 3

Heel goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Hebben vooraf afspraken gemaakt en een sleutel gedeeld. Marc en zijn collega's hebben mij vervolgens compleet ontzorgt en mij gedurende het proces goed op de hoogte gehouden en overleg gepleegd waar nodig.