Module referenties alle

Klanttevredenheid
Avondlicht 25

Voor de tweede keer BMV makelaars benaderd voor de verkoop van een woning. Zeer prettig in de omgang, eerlijk en deskundig. Komen afspraken na en het contact verloopt soepel zowel met het kantoor als onze eigen makelaar Paul. Dit kantoor zou ik zeker aanraden.

9,0 10 1
Geschreven op
Dianaplantsoen 56

Het contact met BMV Makelaars is voor ons altijd prettig geweest! Samengevat werken ze bij BMV snel, geduldig, begripvol en overtuigend! Zelfs in een bijzondere tijd als deze, waarbij er wat minder contact op kantoren is hebben wij ons altijd welkom gevoeld. Geen vraag is raar en voor alles wordt tijd gemaakt. Heel fijn om direct contact te hebben met je “eigen” makelaar door gewoon een appje te sturen. BMV Makelaars en met name Gerben, bedankt!

10 10 1
Geschreven op
Sterkenburglaan 10

Opvallend was de tijdige en duidelijke communicatie met de behandelend makelaar en het ondersteunend personeel.De advisering verdient ook alle lof..

10 10 1
Geschreven op
Sloetstraat 197

Fijn contact met de makelaar en back office. Staan voor je klaar en denken goed mee. Ik zou deze makelaar zeker aanraden

9,0 10 1
Geschreven op
Albert van Dalsumlaan 61

Marc Bakker heeft ons prima geholpen met de verkoop van ons huis. Het regelen van fotograaf, taxateur e.d. verliep snel en soepel en we werden goed begeleid bij de bezichtigingen en het biedingsproces. Ook weet niet of we zonder Marc deze prijs voor ons huis zouden hebben gevangen!

10 10 1
Geschreven op
Mulderwaard 22

Prettige intake en een goede klik. Duidelijke afspraken gemaakt en alles conform deze afspraken uitgevoerd. Zeer tevreden over de fotograaf die de foto’s heeft gemaakt voor Funda en de site van BMV. Uiteindelijk woning snel verkocht. Top!

9,0 10 1
Geschreven op
Leoninusstraat 40

Als ik een makelaar mag aanbevelen is het BMV. Mijn contactpersoon/makelaar is Marc Jansen. Buiten persoonlijk erg prettige begeleiding en adviezen ook veel verstand van zaken en van de markt. Buiten de begeleiding van Marc ook kantoor, in mijn situatie meestal Isabelle Boekhorst, vriendelijk, snel en deskundig.Mijn advies: BMV!

10 10 1
Geschreven op
Pottenbakkersveste 41

Alles is naar verwachting verlopen. Het is de nummer 1 makelaar voor deze wijk, daardoor is er vanzelf ook veel lokale marktkennis (tot op wijkniveau) aanwezig. Doordat we niet elke paar maanden een huis verkopen, is het wat lastig een makelaar te beoordelen omdat je er niet vaak mee te maken hebt. Dat vergelijkt wat lastig. We hebben gekregen wat we wilden, en dat is binnen afzienbare tijd het huis verkocht. Voor de regio Arnhem en met name in Schuytgraaf kunnen we

9,0 10 1
Geschreven op
Spijkerstraat 150

Makkelijk contact, laagdrempelig, onderhandeling aangepakt en goede prijs verkoop. ik moest wel makelaar attenderen op recht van overpad andere organisatie ca 4 weken voor tekenen bij makelaar. Was dit goed gekomen als ik dit niet had gevraagd? Vermoedelijk wel maar een checklist (persoonlijk) over stand van zaken enzovoorts zou fijn zijn (tip).

9,0 10 1
Geschreven op
Graslaan 3 -3

Zeer deskundige makelaars. Vanwege drukte kon helaas niet elke keer een Makelaar mee met een bezichtiging; bij interesse bij een huis ging hij hierna wel apart nog even langs. Bij de bezichtigingen goed voorbereid en kritisch op details die ikzelf over het hoofd zou zien.Geschil omtrent prijs/bepalingen was zeer snel en coulant opgelost; een Makelaar die met je mee denkt en waar mee valt te praten!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 342 reviews Bekijk alle Funda referenties
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 1330 reviews Bekijk alle InSocial referenties
BMV Makelaars
9.1 10 1 371

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie