YER ook naar Landmark Arnhem

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 10 februari 2023

ARNHEM - YER heeft in kantoorgebouw Landmark Arnhem aan de Rijksweg-West 2 in Arnhem 654 m² kantoorruimte met privé-dakterras gehuurd. Landmark Arnhem ligt op een zichtlocatie aan de A325, dichtbij het Gelredome. De recent uitgevoerde hoogwaardige (ver)nieuwbouw heeft in combinatie met het voor Arnhem unieke en uitgebreide horeca-, vergader- en serviceconcept ervoor gezorgd dat YER voor dit kantoorgebouw heeft gekozen.

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau gericht op professionals met een bachelor-, master- of PhD-titel. In Nederland tellen zij negen kantoren en daarnaast hebben zij vestigingen in de Verenigde Staten en België.

Gelrepark B.V. is een samenwerkingsverband tussen Renschdael Groep en Dutch City Development. Cushman & Wakefield en BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerden bij de totstandkoming van deze transactie. 3stone Real Estate adviseerde huurder.

YER  ook naar Landmark Arnhem
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
M7 verkoopt kantoorgebouw in Arnhem aan Burgland Real Estate en De Vries en Verburg Ontwikkeling B.V.

M7 verkoopt kantoorgebouw in Arnhem aan Burgland Real Estate en De Vries en Verburg Ontwikkeling B.V.

ARNHEM - M7 Real Estate Ltd heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Kronenburgsingel 525 in Arnhem-Zuid verkocht aan Burgland Real Estate en De Vries en Verburg Ontwikkeling B.V.
Beleggingsobject aan de Hoorn 7-7a in Ede verkocht

Beleggingsobject aan de Hoorn 7-7a in Ede verkocht

EDE - Een beleggingspand, bestaande uit bedrijfs-/kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein De Klaphek te Ede is verkocht aan een particuliere belegger. Het pand heeft een oppervlakte van ca....
Bekijk overzicht