YER ook naar Landmark Arnhem

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 10 februari 2023

ARNHEM - YER heeft in kantoorgebouw Landmark Arnhem aan de Rijksweg-West 2 in Arnhem 654 m² kantoorruimte met privé-dakterras gehuurd. Landmark Arnhem ligt op een zichtlocatie aan de A325, dichtbij het Gelredome. De recent uitgevoerde hoogwaardige (ver)nieuwbouw heeft in combinatie met het voor Arnhem unieke en uitgebreide horeca-, vergader- en serviceconcept ervoor gezorgd dat YER voor dit kantoorgebouw heeft gekozen.

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau gericht op professionals met een bachelor-, master- of PhD-titel. In Nederland tellen zij negen kantoren en daarnaast hebben zij vestigingen in de Verenigde Staten en België.

Gelrepark B.V. is een samenwerkingsverband tussen Renschdael Groep en Dutch City Development. Cushman & Wakefield en BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerden bij de totstandkoming van deze transactie. 3stone Real Estate adviseerde huurder.

YER  ook naar Landmark Arnhem
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Woon-/werkcombinatie op bedrijventerrein De Klaphek verhuurd

Woon-/werkcombinatie op bedrijventerrein De Klaphek verhuurd

EDE - Een hoogwaardig afgewerkte woon-/werkcombinatie met een royaal dakterras van ca. 152 m² aan de Hoorn 47 te Ede is onlangs binnen 1 week verhuurd. Dit bijzondere object is gelegen...
Beleggingsobject verkocht aan een particuliere belegger

Beleggingsobject verkocht aan een particuliere belegger

EDE - Kleinschalig beleggingsobject van ca. 170 m² bestaande uit 6 verhuurde kamers is recentelijk verkocht aan een particuliere belegger. Het beleggingsobject is gelegen aan de Stationsweg...
Bekijk overzicht