YER ook naar Landmark Arnhem

Geschreven door Jacco Vogelaar op 10 februari 2023

ARNHEM - YER heeft in kantoorgebouw Landmark Arnhem aan de Rijksweg-West 2 in Arnhem 654 m² kantoorruimte met privé-dakterras gehuurd. Landmark Arnhem ligt op een zichtlocatie aan de A325, dichtbij het Gelredome. De recent uitgevoerde hoogwaardige (ver)nieuwbouw heeft in combinatie met het voor Arnhem unieke en uitgebreide horeca-, vergader- en serviceconcept ervoor gezorgd dat YER voor dit kantoorgebouw heeft gekozen.

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau gericht op professionals met een bachelor-, master- of PhD-titel. In Nederland tellen zij negen kantoren en daarnaast hebben zij vestigingen in de Verenigde Staten en België.

Gelrepark B.V. is een samenwerkingsverband tussen Renschdael Groep en Dutch City Development. Cushman & Wakefield en BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerden bij de totstandkoming van deze transactie. 3stone Real Estate adviseerde huurder.

YER  ook naar Landmark Arnhem
Jacco Vogelaar
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
 StoryTiles & Oud & R-Style naar Arnhem Centrum

StoryTiles & Oud & R-Style naar Arnhem Centrum

ARNHEM – De twee retailers StoryTiles en Oud & R-style openen samen een nieuwe winkel van ca. 85m2 aan de Bakkerstraat 20 te Arnhem. Het gaat hier om een fraai monumentaal pand. BMV...
Aigron B.V. huurt kantoorruimte aan de Rijnkade in Arnhem

Aigron B.V. huurt kantoorruimte aan de Rijnkade in Arnhem

ARNHEM - Arbeidsbemiddelaar Aigron B.V. huurt per 1 augustus 2023 ca. 97 m² kantoorruimte aan de Rijnkade 32 te Arnhem. Het bedrijf heeft een langjarige overeenkomst gesloten voor de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie