Wordt u onze nieuwe taxateur?

Strijbosch Thunnissen Makelaars bestaat uit een team van 25 gemotiveerde professionals. Met vestigingen in zowel Arnhem (2x) als Nijmegen is Strijbosch Thunnissen Makelaars de allround vastgoedadviseur in de Stadsregio Arnhem-Nijmegen.

Strijbosch Thunnissen Makelaars is partner in Dynamis. Dynamis is een samenwerkingsverband van twaalf regionale makelaarskantoren met ruim dertig vestigingen, verspreid door heel Nederland. De partners werken o.a. samen op het gebied van research, kennisuitwisseling, acquisitie, marketing en communicatie.

Als Senior Taxateur bent u verantwoordelijk voor uitvoering van waarderingen en advisering aan onze opdrachtgevers in de breedste zin van het woord. Onze waarderingen betreffen o.a. objecten en portefeuilles in sectoren als kantoren, winkels, bedrijfsruimten en -terreinen, (her)ontwikkelingslocaties, zorgvastgoed, parkeergarages en hotels voor alle voorkomende doelen. U draagt actief bij aan het acquireren van nieuwe opdrachten.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wetsvoorstel wijziging short stay

Wetsvoorstel wijziging short stay

Door Ewoud Pranger, Independent Tax Partners & Advisors Het kabinet heeft recentelijk een concept-wetsvoorstel gepubliceerd om btw-besparende praktijken bij...
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Bekijk overzicht