Woonboulevard Arnhem-Zuid verkocht

Geschreven door Evert den Outer RM op 6 september 2021

Mitiska Reim, de in Brussel gevestigde specialist in retailvastgoed, versterkt zijn positie in Nederland met de overname van een retailpark in Arnhem.

"Aantrekkelijkheid nog verhogen"

In een joint venture met Glow Real Estate heeft Mitiska Woonboulevard Arnhem verworven. Het retailpark heeft een bruto verhuurbare oppervlakte (BVO) van 23.200 m², verdeeld over 15 units verspreid over vier gebouwen. Onder meer Praxis, BCC en Leen Bakker hebben er een winkel. Het park is vlot bereikbaar en biedt parkeergelegenheid voor 430 wagens.

“Deze recente acquisitie is een volledig bezet retailpark met een evenwichtige huurdersmix en een stabiele cashflow op lange termijn”, zegt Bram Thomas, Investment Director voor België, Frankrijk en Nederland. Hij wil blijven investeren om de zichtbaarheid van de site te verhogen, de retailmix te optimaliseren en de Woonboulevard Arnhem te herpositioneren als een go-to retail bestemming in de buurt en het bredere verzorgingsgebied.

Bron: RetailDetail

Woonboulevard Arnhem-Zuid verkocht
Evert den Outer RM
Neem contact op met Evert

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Online Retailer opent eerste fysieke winkel

Online Retailer opent eerste fysieke winkel

ARNHEM – Op de absolute top A1 winkelstraat in Arnhem heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de ca. 75 m² winkelruimte...
Nieuwe kapperszaak in Arnhem

Nieuwe kapperszaak in Arnhem

ARNHEM – In opdracht van de eigenaar, een particuliere belegger, heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 86...
Bekijk overzicht