Woonboulevard Arnhem-Zuid verkocht

Geschreven door Evert den Outer op 6 september 2021

Mitiska Reim, de in Brussel gevestigde specialist in retailvastgoed, versterkt zijn positie in Nederland met de overname van een retailpark in Arnhem.

"Aantrekkelijkheid nog verhogen"

In een joint venture met Glow Real Estate heeft Mitiska Woonboulevard Arnhem verworven. Het retailpark heeft een bruto verhuurbare oppervlakte (BVO) van 23.200 m², verdeeld over 15 units verspreid over vier gebouwen. Onder meer Praxis, BCC en Leen Bakker hebben er een winkel. Het park is vlot bereikbaar en biedt parkeergelegenheid voor 430 wagens.

“Deze recente acquisitie is een volledig bezet retailpark met een evenwichtige huurdersmix en een stabiele cashflow op lange termijn”, zegt Bram Thomas, Investment Director voor België, Frankrijk en Nederland. Hij wil blijven investeren om de zichtbaarheid van de site te verhogen, de retailmix te optimaliseren en de Woonboulevard Arnhem te herpositioneren als een go-to retail bestemming in de buurt en het bredere verzorgingsgebied.

Bron: RetailDetail

Woonboulevard Arnhem-Zuid verkocht
Evert den Outer
Neem contact op met Evert

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Nieuwe afhaal- en bezorgformule

Nieuwe afhaal- en bezorgformule

ARNHEM – In opdracht van de vertrekkend huurder heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, het pand aan de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 43 te Arnhem verhuurd aan een nieuwe onderneming...
Kattencafé nieuw in Arnhem

Kattencafé nieuw in Arnhem

ARNHEM – BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, heeft in opdracht van de eigenaar, een particuliere buitenlandse belegger een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de winkelruimte...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie