Werkwijze BMV Makelaars ten aanzien van het Coronavirus

Wij waken continu voor uw gezondheid en die van onze medewerkers. Daarom houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM en hanteren wij een aantal regels. U leest hierover meer in onderstaand statement.

Beste relatie,

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de overheid ten aanzien van de verscherpte maatregelen vanwege het COVID-19 virus heeft BMV Makelaars besloten een aantal maatregelen door te voeren in onze organisatie.

De gezondheid en het welzijn van u en onze medewerkers staan bij ons voorop. Sommige van deze maatregelen kunnen effect hebben op het werk dat wij voor u verrichten. Wij vragen uw begrip daarvoor.

Vanwege de vele contactmomenten met cliënten die de werkzaamheden op ons kantoor met zich meebrengen en de problemen met het coronavirus zijn wij genoodzaakt een protocol op te stellen om de fysieke contacten met onze cliënten en de cliënten onderling zo veel mogelijk te beperken.

Ons uitgangspunt is om de afspraken zoveel mogelijk doorgang te laten vinden, maar wel met inachtneming van de veiligheid van onze cliënten en medewerkers. Dat kan alleen als onze cliënten zoveel mogelijk dit protocol in acht nemen. Middels dit protocol proberen we het aantal en de duur van de contactmomenten zoveel mogelijk te beperken.

Voor de komende periode verzoeken wij u de volgende regels in acht te nemen:

1. Neem de door de overheid gegeven adviezen in acht. Als u ziekteverschijnselen vertoont dient u alle fysieke afspraken te annuleren.
2. Zorg ervoor dat alleen de personen die een afspraak hebben naar ons kantoor komen. Neem dus geen ouders, kinderen, begeleiders et cetera mee. Ook adviseurs verzoeken wij hun aanwezigheid zoveel mogelijk te beperken.
3. Koop- en huurovereenkomstencontracten zullen niet meer bij ons op kantoor getekend worden. Uiteraard zijn wij wel telefonisch en per e-mail te bereiken voor uw vragen.
4. Bezichtigingen kunnen doorgaan mits men zich houdt aan de regels; 1,5 meter afstand en maximaal 2 personen.
5. Collega's houden 1,5 meter afstand en wassen regelmatig hun handen
6. Heeft u een afspraak bij ons op kantoor? Wij verzoeken u dan uw handen te bij de entree.

Heeft u vragen over dit bericht of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op met één van onze vestigingen.

Wij volgen de verdere ontwikkelingen dagelijks en houden u op de hoogte over veranderingen mocht hier aanleiding voor zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie