WAZZUP verhuist naar Energy Club op Arnhems Buiten

Vanaf 1 oktober huurt Wazzup 350 m² kantoorruimte in de Energy Club op Arnhems Buiten. Wazzup zal zich vanaf 1 oktober vestigen in de Energy Club. Eerder huurde Greenspread al tien werkplekken in de Energy Club. De Energy Club opent officieel op 5 oktober aanstaande haar deuren.

Wazzup ontwikkelt SaaS software voor de makelaardij. Wazzup bestaat uit Venum (CRM voor makelaars) en Housenet (websites voor de makelaardij). In Nederland maken meer dan 1300 makelaars gebruik van de producten van Wazzup. Sinds augustus 2012 is Wazzup ook actief in Oostenrijk en Italië. In december 2011 werd Wazzup tijdens de European Venture Contest door een jury van internationale experts gekozen tot op twee na meest veelbelovende softwarebedrijf van Europa.

Wazzup heeft gekozen voor de Energy Club omdat zij een innovatieve werkomgeving voor een jong en energiek bedrijf zochten, waar flexibiliteit voorop staat, groei mogelijk is en waar werknemers een plezierige werkomgeving met veel faciliteiten wordt geboden.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis heeft namens de verhuurder als makelaar opgetreden in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff.

Energy Club, Arnhems Buiten
De Energy Club is een open werkomgeving waar vooral kleine en middelgrote organisaties uit de energiesector elkaar ontmoeten, (samen)werken en vergaderen. De Energy Club start in oktober met 65 werkplekken, maar heeft de ambitie om binnen twee jaar naar 200 werkplekken te groeien. De Energy Club is gevestigd in gebouw H01/H02 op Arnhems Buiten.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense...
Bekijk overzicht