Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense verplaatst haar huidige winkel en breidt uit naar een aangrenzend pand.

Deze nieuw ingerichte unit, met een oppervlakte van meer dan 1.500 m², bevindt zich aan de recent gerealiseerde doorbraak tussen de Venlosingel en Heerlenstraat. Deze doorbraak speelt een cruciale rol in de transformatie van Woonboulevard Arnhem naar Retail Park Arnhem.

Retail Park Arnhem huisvest een diversiteit aan winkelformules, waaronder Praxis, Action, Kwantum, Leenbakker, Jumbo Golf, Brugman Keukens, Carpetright en TotaalBed. Voor de invulling van de laatste ruimtes is BMV Winkelmakelaars op zoek naar retailers. Retail Park Arnhem is een samenwerking tussen Mitiska REIM en Everglow Real Estate.

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem
Evert den Outer RM
Neem contact op met Evert

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
BTW-besparing bij short-stay verhuur

BTW-besparing bij short-stay verhuur

Door Ewoud Pranger, Independent Tax Partners & Advisors Voor beleggers en werkgevers Door de...
Bekijk overzicht