Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense verplaatst haar huidige winkel en breidt uit naar een aangrenzend pand.

Deze nieuw ingerichte unit, met een oppervlakte van meer dan 1.500 m², bevindt zich aan de recent gerealiseerde doorbraak tussen de Venlosingel en Heerlenstraat. Deze doorbraak speelt een cruciale rol in de transformatie van Woonboulevard Arnhem naar Retail Park Arnhem.

Retail Park Arnhem huisvest een diversiteit aan winkelformules, waaronder Praxis, Action, Kwantum, Leenbakker, Jumbo Golf, Brugman Keukens, Carpetright en TotaalBed. Voor de invulling van de laatste ruimtes is BMV Winkelmakelaars op zoek naar retailers. Retail Park Arnhem is een samenwerking tussen Mitiska REIM en Everglow Real Estate.

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem
Evert den Outer RM
Neem contact op met Evert

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Schaarste stokt de verduurzaming

Schaarste stokt de verduurzaming

Recentelijk verscheen een interview in het nieuwe NVM Bedrijfsruimtemarkt rapport 2024 met collega’s Hanneke Schoeman en Romy Velthuizen. Uit dit interview blijkt dat in de regio Ede,...
Wetsvoorstel wijziging short stay

Wetsvoorstel wijziging short stay

Door Ewoud Pranger, Independent Tax Partners & Advisors Het kabinet heeft recentelijk een concept-wetsvoorstel gepubliceerd om btw-besparende praktijken bij...
Bekijk overzicht