Verhuur winkelcentrum Schuytgraaf van start

Verhuur winkelcentrum Schuytgraaf van start

Arnhem- Namens de ontwikkelaar van het nieuw te realiseren winkelcentrum zijn wij onlangs gestart met de verhuuractiviteiten van de eerste fase van het nieuwe winkelcentrum.

Deze fase bestaat uit ca. 6.000 m² winkelruimte verdeeld over 21 winkels. Boven de winkels worden 64 huurwoningen gerealiseerd. De planning is dat de startbouw in het 4e kwartaal plaatsvindt, de verwachte oplevering is eerste kwartaal 2017.
Het winkelcentrum wordt een boodschappencentrum voor de hoogfrequente dagelijkse aankopen en voor de wekelijkse boodschappen. De locatie waar het centrum wordt gerealiseerd ligt centraal in de wijk en bevindt zich achter het voormalige infocentrum.
Op dit moment wonen er ca. 10.000 inwoners verdeeld over ca. 3.500 woningen in Schuytgraaf. Naar verwachting zal het inwoneraantal doorgroeien naar ca. 17.000 inwoners in 2028.

Aan de hand van de gewenste branchering voor het centrum zijn wij bezig met het selecteren van geschikte kandidaten. Voor nadere informatie over de vestigingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met Chris Lanting via lanting@s-t.nl of (026) 355 21 00

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie