Succesvolle opening OVVICE in Jansbuitensingel 30 te Arnhem

Succesvolle opening OVVICE in Jansbuitensingel 30 te Arnhem

ARNHEM - Op 18 september is het kantoorconcept "OVVICE" op de Jansbuitensingel 30 te Arnhem geopend. De grote opkomst stelde de vele belangstellenden in staat om kennis te maken met de inspirerende manier van werken die OVVICE hun klanten aanbiedt. Het enthousiasme van de aanwezigen en het inspirerende pand hebben ervoor gezorgd dat de opening een succes was.

Door technologische ontwikkelingen zijn tijd en plaats rekbare begrippen geworden. OVVICE zoekt naar manieren om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Bij deze visie draait het om een persoonlijke benadering. OVVICE biedt organisaties een fijne en inspirerende plek in een dynamische omgeving, waarbij sociale interactie centraal staat. Daarnaast staan gastvrijheid en de behoefte van de klant hoog in het vaandel. Elke kantoorlocatie heeft zijn eigen servicegerichte kantoorbutler om de klant te ontzorgen op het gebied van een hapje en een drankje. Door het aanbieden van diverse abonnementen is OVVICE de ideale werkomgeving voor zowel de flexwerker als voor de MKB en de corporates.

Bent u geïnteresseerd in dit unieke concept? Neem dan contact op met de makelaar Mark Tesselhoff via 026 - 355 21 00 of bedrijfsmakelaars@s-t.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie