Strijbosch Thunnissen Schipper Bosch wederom succesvol op Idustriepark Kleefsewaard met verhuur van ca. 5.200 m².

ARNHEM - Na de komst van General Electric naar Industriepark Kleefsewaard verwelkomt Schipper Bosch wederom 5 nieuwe huurders, te weten KplusV Organisatieadvies B.V., TÜV Rheinland Group, BK ingenieurs, rvg media & impact en Funke Media.

KplusV Organisatieadvies B.V. zal eind dit jaar haar intrek nemen in “Hôtel Industriel” dat is gerealiseerd in gebouw LB op IPKW. De komende maanden wordt het kantoor volledig naar de wensen en eisen van KplusV op maat gerenoveerd. Het nieuwe kantoor sluit volledig aan bij het nieuwe werken. De inrichting bestaat uit grote open ruimten en ontmoetingsplekken afgewisseld met enkele spreekruimten. KplusV is een ondernemend, innovatief organisatieadviesbureau die overheden, non-profitorganisaties en bedrijven adviseert. De organisatie is betrokken bij de publieke sector die voor maatschappelijke uitdagingen staat en bij ondernemingen met strategische en operationele vraagstukken. De kracht van KplusV ligt in het initiëren, adviseren, verbinden en realiseren. KplusV Organisatieadvies B.V. werd geadviseerd door Van Ek Garantiemakelaars.

TÜV Rheinland Group is een van de belangrijkste internationale leveranciers van technische diensten voor kwaliteit en veiligheid. Het bedrijf controleert en certificeert de veiligheid, prestatie en kwaliteit van technisch materiaal, kapitaalgoederen, duurzame goederen en consumentenproducten. Het bedrijf centraliseert een aantal verschillende Nederlandse divisies en kiest voor Industriepark Kleefse Waard in Arnhem.

BK ingenieurs is als allround advies- en ingenieursbureau praktisch georganiseerd en strategisch inzetbaar. Zij bieden diensten aan op het gebied van onder andere bodem, asbest, vergunningenmanagement, civiele techniek, arbo en veiligheid. Daarnaast verzorgt BK ingenieurs projectmanagement en diverse opleidingen binnen het vakgebied.

rvg media & impact is een media bureau dat kwalitatief hoogstaande lezersacties en joint promotions realiseert voor topbladen en topmerken. De drive van rvg zit in samen-werken; met collega's, klanten, partners en relaties. Het creëren van campagnes met impact.

Funke Media is een PR bureau uit Arnhem dat merken bekender, toegankelijker en succesvoller maakt. Altijd op zoek naar de kern van de vraag en naar het DNA van het merk. Bekeken vanuit een PR oogpunt, zodat het verhaal optimaal overgebracht kan worden bij de doelgroep.

Naast regionale verplaatsing van een aantal nieuwe huurders, vestigen zich een aantal nieuwe huurders van buiten Arnhem op IPKW. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde IPKW in collegiale samenwerking met DK Makelaars.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Modelabel Hul Le Kes opent flagship in Arnhem

Modelabel Hul Le Kes opent flagship in Arnhem

ARNHEM - Het Nederlandse modelabel Hul Le Kes opende afgelopen zomer een flagship store in Arnhem. De winkel is gevestigd in de Wezenstraat, in een smal steegje, achter deur nummer 5. Hier...
Realisatie ART toren van start!

Realisatie ART toren van start!

ARNHEM – De bouw van het iconische ART gebouw op het Centraal station van Arnhem gaat van start. Dirkzwager Legal & Tax, een fullservice kantoor met advocaten,...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie