Strijbosch Thunnissen Research publiceert!

ARNHEM - De researchafdeling van Strijbosch Thunnissen heeft de afgelopen maand niet stilgezeten. Recentelijk zijn onderstaande rapporten verschenen.

Retailscan Arnhem 2018
Eén van de jaarlijkse onderzoeksrapporten van Strijbosch Thunnissen Research, de Retailscan Arnhem ©, is recentelijk gepubliceerd.
De negende editie van de Retailscan geeft beleggers, ontwikkelaars, overheden, researchers en retailers inzicht in de ontwikkelingen op de winkelmarkt in Arnhem.

Klik hier om de volledige Retailscan te downloaden.

Marktscan Logistiek 2018
In samenwerking met haar partners van Dynamis Logistics presenteert Strijboch Thunnissen Research de Marktscan Logistiek. Dit rapport geeft inzicht in de landelijke en regionale logistieke bedrijfsruimtemarkt en betreft een aanvulling op de rapportage Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten.

Klik hier om de Marktscan Logistiek te downloaden.

Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten 2018
Eén van de conclusies van het recent verschenen rapport Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten 2018 voor de regio Arnhem is dat het transactievolume in 2017 met 19% is toegenomen en het aanbod met maar liefst 13% is afgenomen. De markt wordt langzaam weer krapper.

Klik hier om de factsheet Arnhem te downloaden.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense...
Bekijk overzicht