Strijbosch Thunnissen Consultants, Research & Taxaties, specialisten in Zorgvastgoed

Strijbosch Thunnissen Consultants, Research & Taxaties, specialisten in Zorgvastgoed

ARNHEM - Cure & Care, Intramuraal of extramuraal, Wet Langdurige Zorg (WLZ) of PGB, Zorgzwaartepakket (ZZP), Normatieve huisvestingscomponent (NHC) zorgprofielen of College Sanering Zorginstellingen?

Dit zijn slechts enkele zaken waarmee de taxateurs van Strijbosch Thunnissen dagelijks te maken hebben bij het taxeren van zorgvastgoed. Het is dan ook van het grootste belang dat de taxateurs hiervan op de hoogte zijn, alsmede de algemene ontwikkelingen in de kostenstructuur van de zorg. Want alles kan invloed hebben op de waarde van het vastgoed.

Door de jaren heen heeft Strijbosch Thunnissen Consultancy, Research & Taxaties een breed trackrecord opgebouwd in het taxeren van zorgvastgoed. Daarnaast beschikken wij over één van de grootste databases op het gebied van referenties. Wat u van ons kunt verwachten is dan ook een professioneel taxatierapport dat rekening houdt met alle aspecten die betrekking hebben op het vastgoed en de exploitatie, alsmede ruim onderbouwd met referenties.

Naast onze eigen expertise hebben wij als partner van Dynamis ook de beschikking over de kennis van 125 gecertificeerde taxateurs verspreid over 40 regionale vestigingen door heel Nederland.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie