Start bouw 6.000 m² retail in Schuytgraaf

Start bouw 6.000 m² retail in Schuytgraaf

ARNHEM - Op donderdag 17 december 2015 gaf wethouder Gerrie Elfrink van de gemeente Arnhem, het officiële startsein voor de bouw van wijkwinkelcentrum Schuytgraaf in Arnhem.

Het winkelcentrum wordt het centrale ontmoetingspunt in de gelijknamige wijk in Arnhem-Zuid met circa 6.000 m² winkels, horeca en diensten, 64 sociale huurappartementen boven de winkels en parkeerplaatsen. Het winkelcentrum komt op loopafstand van het NS station Arnhem-Zuid en naast het nieuwe multifunctionele centrum Omnibus, waar onder andere drie basisscholen gevestigd zijn.

Het winkelcentrum wordt een mix van ketens en lokale ondernemers. Inmiddels zijn Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Zeeman, Domino’s Pizza, Kwalitaria, Délifrance, alsmede Bakkerij ’t Grofje, Ami Kappers, Strijbosch Thunnissen Makelaars en Bloemist Jan Fleur gecontracteerd. Hiermee is nu al 70% van de totale winkeloppervlakte verhuurd. In het voorjaar van 2017 worden de winkels en woningen in gebruik genomen.

Multi Netherlands is in samenwerking met KWP en BPD verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de winkels. Multi verhuurt de winkels in samenwerking met Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis. De gemeente Arnhem draagt zorg voor de inrichting van de openbare ruimte.

Bekijk hier het filmpje van de feestelijke opening!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie