Sectie5 koopt woonzorgportefeuille Siza in Arnhem

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 13 april 2022

Sectie5 is eigenaar geworden van een portefeuille met acht woonzorglocaties in de regio Arnhem en twee locaties in Tilburg. De totale koopsom bedroeg ruim 24 miljoen.

Verkoper stichting Siza huurt alle locaties terug. "Door deze transactie zijn wij in staat om ons meer te focussen op het leveren van goede zorg en onze lopende bouwprojecten", aldus Peter van der Hout, directeur vastgoed Siza.

Sectie5 Heeft de ambitie om de komende jaren haar zorgvastgoedportefeuille verder uit te breiden en wil op deze manier een bijdrage leveren aan goede en betaalbare huisvesting van zorg in Nederland, terwijl er tegelijkertijd voor beleggers een interessante investering wordt gecreëerd.

Bron: PropertyNL

Sectie5 koopt woonzorgportefeuille Siza in Arnhem
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie