Sectie5 koopt woonzorgportefeuille Siza in Arnhem

Geschreven door Jacco Vogelaar op 13 april 2022

Sectie5 is eigenaar geworden van een portefeuille met acht woonzorglocaties in de regio Arnhem en twee locaties in Tilburg. De totale koopsom bedroeg ruim 24 miljoen.

Verkoper stichting Siza huurt alle locaties terug. "Door deze transactie zijn wij in staat om ons meer te focussen op het leveren van goede zorg en onze lopende bouwprojecten", aldus Peter van der Hout, directeur vastgoed Siza.

Sectie5 Heeft de ambitie om de komende jaren haar zorgvastgoedportefeuille verder uit te breiden en wil op deze manier een bijdrage leveren aan goede en betaalbare huisvesting van zorg in Nederland, terwijl er tegelijkertijd voor beleggers een interessante investering wordt gecreëerd.

Bron: PropertyNL

Sectie5 koopt woonzorgportefeuille Siza in Arnhem
Jacco Vogelaar
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Kantoorgebouw verkocht op IJsseloord II

Kantoorgebouw verkocht op IJsseloord II

ARNHEM – Het kantoorgebouw heeft een vloeroppervlakte van bijna 6000 m², beschikt over ruim 150 parkeerplaatsen en is langjarig verhuurd. Arkéa REIM, een...
Arnhem legt bedrijven WVG op voor woningbouw!

Arnhem legt bedrijven WVG op voor woningbouw!

ARNHEM – Onlangs heeft de gemeente Arnhem  bij 15 bedrijven de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) opgelegd . Dat betekent dat eigenaren hun grond alleen mogen verkopen aan de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie