Ondernemen in Het Paradijs

Ondernemen in Het Paradijs

In het centrum van Arnhem, aan het Kerkplein van de grote Eusebius, ligt de herontwikkelingslocatie Paradijs.

De landelijk opererende ontwikkelaar Blauwhoed heeft in samenwerking met de gemeente Arnhem en het bekende architectenbureau Mulleners + Mulleners een eerste schetsplan gemaakt voor een combinatie van winkels, appartementen en stadswoningen.

Voor de toekomstige invulling van de winkelruimte op de begane grond aan de Turfstraatzijde is Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars gevraagd om een marktconsultatie uit te voeren.

De bedoeling is dat het project over ca. 2,5 jaar gerealiseerd is. Gezien de duur van het traject en de lange horizon die nodig zijn voor de geschikte invulling, zal Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars namens Blauwhoed de markt in kaart brengen van potentiële gebruikers van de winkelruimte. Met het in kaart brengen van de vraag is het voor Blauwhoed mogelijk om in een vroeg stadium in te spelen op de behoeften in de markt. Uiteindelijk ontstaat er een product dat door de vraag in de markt tot stand is gekomen.

Bent u geïnteresseerd in de (vestigings)mogelijkheden, neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar op 026 – 355 21 00.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie