Nieuws van onze Researchafdeling

Nieuws van onze Researchafdeling

Retailscan Arnhem 2013

Het onderzoek naar de retailmarkt in Arnhem

Momenteel legt onze researchafdeling de laatste hand aan haar jaarlijkse onderzoek naar de ontwikkelingen op de retailmarkt in Arnhem. In deze rapportage worden de ontwikellingen op de winkelmarkt in 2012 inzichtelijk gemaakt, trends gesignaleerd en geanalyseerd.

Klik hier om uw contactgegevens door te geven, dan ontvangt u in maart het onderzoeksrapport.

Bedrijfsruimtescan 2013 Arnhem en de Liemers

Het onderzoek naar de bedrijfsruimtemarkt in Arnhem en de Liemers

Om het inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsruimte in de A12-zone te vergroten is onze researchafdeling begin februari gestart met een onderzoek naar de bedrijfsruimtemarkt in Arnhem, Velp, Westervoort, Didam, Duiven en Zevenaar. Naar verwachting verschijnt het onderzoeksrapport "Bedrijfsruimtescan Arnhem en de Liemers 2013" omstreeks mei.

Heeft u interesse in dit rapport? Klik hier om uw contactgegevens door te geven.

Sprekende Cijfers Kantorenmarkt

Het rapport voor de ontwikkelingen op de regionale én landelijke kantorenmarkt

Begin februari heeft Strijbosch Thunnissen Research in samenwerking met haar Dynamis partners het jaarrapport Sprekende cijfers kantorenmarkten 2013 gepresenteerd. In het rapport krijgt u inzicht in de ontwikkelingen op de regionale en landelijke kantorenmarkt.

Download hier het rapport.


Primeur: Strijbosch Thunnissen Research app

De eerste research app over de regionale vastgoedmarkt

Eind april 2013 lanceert Strijbosch Thunnissen Research als eerste makelaar in Nederland een research-app waarbij wij beleggers, ontwikkelaars, gemeenten, corporaties, banken, researchers, taxateurs etc. gratis toegang geven tot al onze onderzoeken over de regionale vastgoedmarkt. Dit betreft de regionale kantoren-, bedrijfsruimte, winkel- en woningmarkt. Met deze app wil Strijbosch Thunnissen haar bijdrage leveren aan het ontsluiten en delen van kennis en stimuleren van transparantie.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie