Modelabel Hul Le Kes opent flagship in Arnhem

ARNHEM - Het Nederlandse modelabel Hul Le Kes opende afgelopen zomer een flagship store in Arnhem. De winkel is gevestigd in de Wezenstraat, in een smal steegje, achter deur nummer 5. Hier worden verschillende collecties van het merk tentoongesteld.

Naast het presenteren van hun eigen modeartikelen biedt de Hul le Kes store ook een platform voor ontwerpers die zich bezighouden met duurzaamheid, hergebruik en alternatieve benaderingen van mode.

Het merk werd opgericht door Sjaak Hullekes en Sebastiaan Kramer als een reactie op de problemen veroorzaakt door fast fashion en de vervuilende aspecten van de mode-industrie. De oprichters zijn actief bezig met het ontwikkelen van alternatieve modellen voor mode en streven naar nieuwe manieren van denken over mode.

Hul Le Kes verkoopt zijn kleding niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen: België, Duitsland en Luxemburg. Bovendien heeft het bedrijf een online winkel en zijn er nog twee andere verkooppunten in Nederland: Moois & Meer in Middelburg en Dreamboat in Amsterdam.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense...
Bekijk overzicht