Modelabel Hul Le Kes opent flagship in Arnhem

ARNHEM - Het Nederlandse modelabel Hul Le Kes opende afgelopen zomer een flagship store in Arnhem. De winkel is gevestigd in de Wezenstraat, in een smal steegje, achter deur nummer 5. Hier worden verschillende collecties van het merk tentoongesteld.

Naast het presenteren van hun eigen modeartikelen biedt de Hul le Kes store ook een platform voor ontwerpers die zich bezighouden met duurzaamheid, hergebruik en alternatieve benaderingen van mode.

Het merk werd opgericht door Sjaak Hullekes en Sebastiaan Kramer als een reactie op de problemen veroorzaakt door fast fashion en de vervuilende aspecten van de mode-industrie. De oprichters zijn actief bezig met het ontwikkelen van alternatieve modellen voor mode en streven naar nieuwe manieren van denken over mode.

Hul Le Kes verkoopt zijn kleding niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen: België, Duitsland en Luxemburg. Bovendien heeft het bedrijf een online winkel en zijn er nog twee andere verkooppunten in Nederland: Moois & Meer in Middelburg en Dreamboat in Amsterdam.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Realisatie ART toren van start!

Realisatie ART toren van start!

ARNHEM – De bouw van het iconische ART gebouw op het Centraal station van Arnhem gaat van start. Dirkzwager Legal & Tax, een fullservice kantoor met advocaten,...
BTW aspecten parkeerplaatsen

BTW aspecten parkeerplaatsen

Door Ewoud Pranger, Independent Tax Partners & Advisors De verhuur van parkeerruimte voor voertuigen en de verhuur van lig- en...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie