Loods 5 opent binnenkort haar deuren in Duiven

DUIVEN - Loods 5 opent op zaterdag 30 november om 10.00 uur de deuren in Duiven. De woonwinkel langs de snelweg A12 telt circa 19.000 vierkante meter en behoort daarmee tot de grootste bedrijven in de gemeente. ,,Iedereen is welkom op 30 november. Het wordt een feestelijke opening. Wat we precies gaan doen, is nu nog niet bekend”, meldt een woordvoerder van Loods 5.

De bouw van het woonwarenhuis, vlakbij Ikea en MediaMarkt, duurde bijna een jaar. Bezoekers parkeren hun auto onder de megawinkel waar duizenden lifestyle- en interieurartikelen zijn uitgestald.

De vestiging van Loods 5 aan de Cartograaf in Duiven is de vijfde in Nederland. In 1999 opende de eerste Loods 5 in Zaandam en inmiddels zijn er ook filialen in Sliedrecht, Amersfoort en sinds begin maart in Maastricht.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wetsvoorstel wijziging short stay

Wetsvoorstel wijziging short stay

Door Ewoud Pranger, Independent Tax Partners & Advisors Het kabinet heeft recentelijk een concept-wetsvoorstel gepubliceerd om btw-besparende praktijken bij...
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Bekijk overzicht