Loods 5 opent binnenkort haar deuren in Duiven

DUIVEN - Loods 5 opent op zaterdag 30 november om 10.00 uur de deuren in Duiven. De woonwinkel langs de snelweg A12 telt circa 19.000 vierkante meter en behoort daarmee tot de grootste bedrijven in de gemeente. ,,Iedereen is welkom op 30 november. Het wordt een feestelijke opening. Wat we precies gaan doen, is nu nog niet bekend”, meldt een woordvoerder van Loods 5.

De bouw van het woonwarenhuis, vlakbij Ikea en MediaMarkt, duurde bijna een jaar. Bezoekers parkeren hun auto onder de megawinkel waar duizenden lifestyle- en interieurartikelen zijn uitgestald.

De vestiging van Loods 5 aan de Cartograaf in Duiven is de vijfde in Nederland. In 1999 opende de eerste Loods 5 in Zaandam en inmiddels zijn er ook filialen in Sliedrecht, Amersfoort en sinds begin maart in Maastricht.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Kantoorgebouw verkocht op IJsseloord II

Kantoorgebouw verkocht op IJsseloord II

ARNHEM – Het kantoorgebouw heeft een vloeroppervlakte van bijna 6000 m², beschikt over ruim 150 parkeerplaatsen en is langjarig verhuurd. Arkéa REIM, een...
Arnhem legt bedrijven WVG op voor woningbouw!

Arnhem legt bedrijven WVG op voor woningbouw!

ARNHEM – Onlangs heeft de gemeente Arnhem  bij 15 bedrijven de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) opgelegd . Dat betekent dat eigenaren hun grond alleen mogen verkopen aan de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie